Címke: csomag küldés (26 cikk)

MTI | 2013. július 1. 09:02

Csökkennek a roamingdíjak az EU-ban

Tovább csökkentek az Európai Unión (EU) belüli mobiltelefonálás és adatküldés roamingdíjai, amelyeket a magyarországi mobilszolgáltatóknak is alkalmazniuk kell.

Pénzcentrum | 2012. április 24. 05:23

Így kerülheted ki a telefon-különadót

Hétfőn tette közzé a kormány a Széll Kálmán Terv 2.0 címet viselő gazdasági programcsomagot, amely tartalmazza a távközlési szolgáltatásokra kivetett adó tervét is. Az adó általánosan minden megkezdett perc és elküldött SMS/MMS után 2 forint, a kormány idén 30, jövőre pedig már 52 milliárd forintos bevételre számít. A Pénzcentrum.hu most olyan ötleteket mutat, amellyel kikerülheted az új adót - vagy legalábbis megúszhatod, hogy komolyabban emelkedjen a telefonszámlád. "A bevételek növelését szolgálja a távközlési szolgáltatásokra kivetett, indirekt adó bevezetése. A 2012-es költségvetés egyensúlyának biztosítása érdekében az adónem már az idei év közepétől bevezetésre kerülne. Mint írják, az adó illeszkedik a kormány jövedelmi adók súlyának csökkentését és az indirekt adók súlyának növelését célzó politikájába. Hasonló, fogyasztási típusú telekommunikációs adóra találhatunk példát az Egyesült Államok számos tagállamában és Máltán. Az adó általánosan minden megkezdett perc és elküldöt...

Pénzcentrum | 2011. július 1. 14:32

Mobilnetezz olcsón: itt vannak a legjobb tarifák

Előző körképünkkel ellentétben most kivétel nélkül minden szolgáltatónál találunk megfelelő mobilinternet csomagot. Az átverések időszakának úgy néz ki, hogy vége lehet. A körültekintő okostelefon tulajdonosok végre szabadon böngészhetnek okostelefonján. Milyen csomagok vannak és mire figyeljünk?

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem