18 °C Budapest
Most érkezett! Kivonul Magyarországról a Jófogás, a Használtautó és az Autónavigátor tulajdonosa

Most érkezett! Kivonul Magyarországról a Jófogás, a Használtautó és az Autónavigátor tulajdonosa

2023. február 24. 10:23

Eladja magyar érdekeltségeit az Adevinta – derül ki az Adevinta ASA most megjelent éves jelentéséből. Ez a cég üzemeltette többek között a Jófogás és a Használtautó oldalakat is.

A Sanoma Media Group, a ProSieben.Sat1 és több más jelentős külföldi médiacsoport után ezúttal a Jófogás és a Használtautó, valamint az Autónavigátor.hu portálokat működtető Adevinta Hungary tulajdonosa döntött úgy, hogy elhagyja Magyarországot – tájékoztatott a media1.hu. A portál szerint nem váratlan a dönt, a médiavállalat az elmúlt hetekben több partnerével már közölte is, hogy takarékossági okokból szünetelteti egyes együttműködéseit.

Piaci információk szerint ez azzal függhet össze, hogy az Adevinta szeretné, ha minél jobb pénzügyi mutatók mellett kerülhetne sor a magyarországi érdekeltségek eladására, vagyis spórolásba kezdett a cég, és ami nem okvetlenül szükséges most, azt szünetelteti – írják.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?