Budapest, Hungary - August 11, 2010: A girl sitting on the shoulders of a friend enjoying a show in the main stage area of the Sziget Festival. The Sziget is one of the most important music and arts festival in the world. It takes place every august in Obuda island, close to Budapest.

Súlyos döntést hozott Gerendai Károly: nincs tovább, végleg kiszáll

2023. január 22. 14:41

Az utolsó olyan cégétől is megválik Gerendai Károly, amely a Szigethez kötötte. A fesztiválokra önkénteseket alkalmazó vállaltból is kiszáll, átadja a gyeplőt az ügyvezetőnek, aki eddig is vitte a kft.-t.

Megválik az utolsó olyan céges érdekeltségétől is Gerendai Károly, amely a Sziget Fesztiválhoz kötötte - írja a hvg.hu. A lap szerint a Sziget alapítója eladta a Fesztivál Önkéntes Központ Nonprofit Kft.-ben lévő tulajdonrészét Nagy Réka ügyvezetőnek, aki eddig is irányította céget. Gerendai a portálnak elmondta, nem nagy bizniszről van szó, hiszen a cég bevétele 2021-ben 5 millió forint volt, de a Covid előtti időszakban is csak 20-40 millió között mozgott.

Ugyanakkor a vállalkozás nagyon fontos munkát végez: ez a cég alkalmazza a fesztiválokon, így a Szigeten is az önkénteseket, és adja ki a diákoknak az iskola által elvárt kötelező munkát igazoló dokumentumot.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?