8 °C Budapest
Young blonde woman wearing pink sunglasses drinking juice from a a plastic cup and straw in front of a pink wall

Ismét itt a magyarok kedvenc itala: rengetegen vásárolnának ebből a termékből (x)

2022. október 21. 18:03

A keszthelyi Spájz Szörp manufaktúra legújabb, immár 16. ízét, a Spájz Meggyszörpöt a nemrég indult közösségi finanszírozási portállal együttműködve kívánja elérhetővé tenni a fogyasztók részére. A kampány 2022.10.12-től 6 hétig tart és ez idő alatt kizárólag a Brancs oldalán elérhető a termék!

A kampány keretein belül lehetőség van egy-egy kóstolócsomaggal támogatni az új íz fejlesztését, de a „feketeöves” Spájz Szörp rajongók kedvezmények és meglepetések mellett Magyarországon először benevezhetnek egy szörpelőfizetésre is, amikor minden hó elején a havi szörpdózis házhoz érkezik!

A szörp a Bálint családban szenvedély, így válik Spájz Szörppé. Keszthelyi, családi tulajdonban lévő manufaktúrájukban 2013 óta készítenek kiváló minőségű szörpöket. Szörpjeiket főként saját termesztésű alapanyagokból készítik, az előállítás során nem dolgoznak sűrítménnyel, természetes alapanyagokat használnak fel, a termékek ízfokozó, aroma-, színezék-, sűrítmény- és tartósítószer-mentesek, így a Spájz
Szörpökben kizárólag az alapanyagok természetes íze köszön vissza. Az előállítás során a modern technikai eszközök adta lehetőségeket ötvözik többgenerációs családi receptjeikkel.

A Spájz Szörp kínálatában immár 16 féle szörp található, valamint 5 féle spritz by Spájz szénsavas szörpital, melynek alapjául is a kiváló minőségű Spájz Szörpök szolgálnak. A Spájz Szörpök már országszerte elérhetőek. Bálint Áron, a Spájz Szörp Kft. ügyvezető- társtulajdonosa arról beszélt, hogy:

A Spájznál nagyon fontos az innováció, úgy hisszük, hogy csak a folyamatos fejlődéssel biztosíthatjuk azt, hogy mindig a legjobb minőséggel és szolgáltatással álljunk fogyasztóink és partnereink rendelkezésére. Ezért is dolgozunk új együttműködéseken és próbálunk ki új, innovatív termékeket, melyek elindítására nem is találhatnánk jobb felületet, mint a Brancs.

A Brancs közösségi felület az első hazai közönségre összpontosító online piactér, ahol az ötletgazdák a legújabb termék- és szolgáltatásfejlesztési projektjeik során, támogatóik segítségével gyűjtik össze a kampányok megvalósításához szükséges tőkét. A közösséghez bárki csatlakozhat ötletgazda vagy támogatóként. A támogatók a kampányokban szereplő termékek és/vagy szolgáltatásokhoz elsőként juthatnak hozzá, mielőtt azok piacra kerülnének. Az alapítók a felületet többek között tudatos, magyar vásárlóknak tervezték, akik hisznek a közösség erejében és szívesen támogatnak feltörekvő, hazai kisvállalkozásokat.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Támogatóként lehetőség nyílik kedvezményes áron a Spájz 16 féle izgalmas prémium szörpjéből összeállított kombinációk közül válogatni és elsők között megkóstolni a vadonatúj Spájz Meggyszörpöt! A felületen debütálnak a 3-6-12 hónapos Spájz szörpelőfizetések is. A vásárlók a szörpcsomagokban minden hónapban más és más magyar termelői finomságokat kapnak a havi szörpjeik mellé, így havonta újabb és újabb hazai ínyencséggel ismerkedhetnek meg. Sőt, az éves szörpelőfizetők belekóstolhatnak a „szörpfőzésbe is”: a Spájz az éves szörpelőfizetőinek egy szörpkóstolással egybekötött, szörpüzemlátogatást biztosít, mely során a Spájz keszthelyi üzemében a tulajdonosok mutatják meg, miként készülnek a Spájz Szörpök.

 

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 13:12
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem