21 °C Budapest

Nincs céges ajándék -meghúzzák a nadrágszíjat

Pénzcentrum
2008. november 7. 09:15

Magyarország legjelentősebb hazai tulajdonú energetikai cégcsoportja, a Magyar Villamos Művek társaságcsoport szolidaritást vállal az országgal és mindazokkal, akiket a nehéz gazdasági helyzet hátrányosan érint. Az MVM példát mutatva részt kíván vállalni a közös terhek viseléséből és ezt üzleti partnerei számára is közvetíti.

Felelős vállalatként az MVM üzleti magatartásától nem idegen a közösségi szerepvállalás, amit a piac és a független szakmai testületek is régóta elismernek. Ezt tanúsítja többek között a magyar vállalatok épp a mai napon közzétett elszámoltathatósági rangsora, mely az egyes cégek átlátható működését, nyílt és az érintettekre figyelemmel lévő vállalati magatartását minősíti. Idén az előkelő negyedik helyezést érte el az MVM valamennyi hazai nagyvállalat között. Ezzel a helyezéssel az MVM lett a legjobb állami vállalat, egyúttal a legmagasabb helyezést érte el a villamosenergia-ipar társaságai között is.

Az MVM Csoport vezetése ebben a szellemben kiemelt figyelmet fordít arra, hogy felelős vállalati magatartást tanúsítva járuljon hozzá a magyar gazdaság gyors talpra állásához, és ezért az eddigieknél is költséghatékonyabb módon kíván eljárni.

Mindezek kifejezéseként a társaság vezetése úgy döntött, hogy a reprezentációs tevékenység a továbbiakban minimálisra szorítkozzon. Ennek keretében a lehetséges legalacsonyabb szintre csökkenti, illetve elhagyja az évvégéhez kapcsolódó üzleti ajándékozást partnereinek, továbbá törli a cégcsoport következő időszakban tervezett rendezvényeit. A döntés kiterjed az anyavállalat MVM Zrt.-re és leányvállalataira (Paksi Atomerőmű, MAVIR, MVM Trade, stb.) egyaránt.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 6. szerda
Csaba
27. hét
Július 6.
A csók világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?