Aldi: Öt bolttal nyit az új üzletlánc

Pénzcentrum
2008. április 15. 08:45

Csütörtökön nyitnak az új üzletlánc, az Aldi boltjai. A lánc elsősorban élelmiszer-kiskereskedéssel foglalkozik, a nyitási akciók keretében mégis a tartós fogyasztási cikkekkel célozzák meg a vásárlókat. Vasárnaptól indulnak az olasz konyhára épülő élelmiszer-akciók, addig is kedvezményesen vásárolhatunk Lcd-tévét és vizes porszívót - írja a Napi Gazdaság.

A korábbi beharangozókban az szerepelt, hogy az üzletlánc akár 20-25 bolttal is indíthat, de meglepő módon még a cég honlapján szerelő adatoktól is eltérően mindössze öt üzlettel kezdenek. A tervek szerint körülbelül száz boltra szeretnék bővíteni a hálózatot a következő években, ez nem lesz könnyű feladat, a már négy éve piacon lévő Lidl-nek sem sikerült.

A hazai kis- és közepes élelmiszer-kereskedők az újabb versenytárs megjelenésével még nehezebb helyzetbe kerülhetnek a tovább szűkülő piacon. A családi vállalkozásból indult német társaság hazai indulását kétéves előkészítő munka előzte meg.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. április 1. szombat
Hugó
13. hét
Április 1.
Bolondok napja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?