2017. július 24. hétfő Kinga, Kincső
Hírek » Utazás

Hogyan keressünk pénzt miközben körbeutazzuk a világot? (x)

  • 2017. július 17. hétfő 05:00

Az utazás az egyik legfantasztikusabb dolog a világon hiszen új helyeket fedezünk fel, megismerkedünk új emberekkel, kultúrákkal miközben felejthetetlen élményekben van részünk. Ugyanakkor minden felnőtt ember életében vannak olyan kötelességek, amik nem minden esetben engedik meg az állandó utazás lehetőségeit. Manapság már rengetegszer látni különböző közösségi média felületeken hogy bloggerek, fotósok, újságírók, marketigesek vagy akár web fejlesztők is a világ bármely pontjáról dolgoznak egy hordozható számítógép segítségével.

Az első olyan dolog, amire a legtöbb ember felkapja a fejét, amikor a digitális nomád életstílusról hall, hogy tényleg igaz, hogy nem kell sok pénz ahhoz, hogy neki indulj a nagyvilágnak és elkezdj dolgozni ilyen formában. Természetesen nem mindegy, hogy világ melyik pontján szeretnéd kezdeni a munkát, hiszen Skandináviában sokkal magasabbak a megélhetési költségek, mint például Ázsia egyes részein.

A legtöbb ember első úti célnak Thaiföldet vagy Balit választja, hiszen sokkal kevesebb pénzből élhet magasabb életszínvonalú életet, mint bárhol máshol a világban. Egy másik nagy előny, amiért rengetegen választják ezeket az országokat, hogy rengeteg digitális nomáddal találkozhatunk, akik ugyanezt a élet formát választották. Sokan elkezdik egymást segíteni, tanítani és sokszor életreszóló barátságok is születnek.

A Trendhim nevezetű, dán cégnél is rengeteg digitális nomád dolgozik, hiszen weblap fejlesztést, fordítást vagy esetleg marketing feladatokat bárhol a világban lehet végezni, kizárólag egy lap topra van szükség. Volt olyan aki Európát utazta körbe marketingesként, de olyan is, aki a weblap szerkesztését csinálta Indonéziában a tengerparton. Rengeteget lehet tanulni egy ilyen utazás során nem csak a különböző kultúrákról, de magunkat és a képességeinket is sokkal jobban megismerjük. Nem elég önállónak és talpraesettnek lenni, azonban az is fontos, hogy tudjunk tanulni különböző forrásokból, mint például videók, blogok, fórumok és használni is tudjuk a megszerzett tudást a munkánk során.


Talán mindenki számára a legnagyobb előny ebben az életformában, hogy nem vagyunk időkorlátokhoz kötve, bármikor és bárhonnan tudunk dolgozni.
Tényleg mérthetlenül jól hangzik, hogy körbeutazhatjuk a világot, megismerhetünk új helyeket, kultúrákat miközben dolgozunk,azonban fontos tudni, hogy a legtöbben pár év után újra visszavágynak a megszokott, hétköznapi életükbe. Egy megszokott, családias környezetre mindenkinek szüksége van.

(x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Szomorú vallomás: na ezért nem jönnek haza a londoni magyarok
Nem a pénz az egyetlen, ami marasztalja Laurát és Tamást.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Elképesztő térképen mutatják be a világ pénzeit: ilyen kavalkádot még tuti, hogy nem láttál

A világ legtöbb országának saját pénzneme van, amelyek elnevezéseit jellemzően valamilyen súly mértékegységből származik. Nem csoda tehát, hogy több országban is hasonló elnevezése van a helyi...
 

Tuti tippek, hogy mire használd a tojáshéjat a kertben

Ha legközelebb tojást eszel, ne dobd ki a héját a kukába, ugyanis ha van kerted, és kertészkedsz is, nagy hasznát veheted. Összeszedtünk három érdekes tippet, mire is használhatod a tojáshéjat a kertben. 1....
NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

07.20-07.26
Országos

Spar

07.20-07.26
Országos

Lidl

07.20-07.26
Országos

Aldi

07.20-07.26
Országos

Auchan

07.20-07.26
Országos

Tesco

07.20-07.26
Országos

Diego

07.01-07.31
Országos

Lidl

Nyár
06.26-07.31
Országos