12 °C Budapest
Mától nem csak a BKV-nál, Volánnál elérhető a mobiljegy: itt is utazhatsz vele

Mától nem csak a BKV-nál, Volánnál elérhető a mobiljegy: itt is utazhatsz vele

2020. július 1. 18:15

A közösségi közlekedés széles szegmensében, a BKK, VOLÁNBUSZ, és egyes városok helyi közösségi közlekedési rendszerében sikeresen vezette be a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a mobiltelefonos applikációval elérhető Közlekedési Mobiljegy szolgáltatását, amely július 1-től a GYSEV Zrt. szolgáltatási területén is elérhetővé vált.

Budapest és több vidéki város közösségi közlekedésében, valamint a VOLNÁBUSZ-nál is sikeresen bevezetett Közlekedési Mobiljegy megoldását fokozatosan bővíti a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. A mai naptól elérhetővé vált a Közlekedési Mobiljegy a GYSEV Zrt. szolgáltatási területén is, a Csorna és Hegyeshalom között közlekedő vonatokon és vonatpótló autóbuszokon. A teljesárú, 33, 50 és 90%-os kedvezményes menetjegy díjtermékek megvásárolhatók az Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (Simple by OTP, VOXPAY) alkalmazásaiban is.

Az utasnak le kell töltenie mobiltelefonjára a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Közlekedési Mobiljegy, vagy valamelyik viszonteladó applikációját, ki kell választani a kívánt GYSEV díjterméket, be kell állítani az utazás tervezett kezdési időpontját.

Vonatoknál a jegyvizsgálónál található kódkártya segítségével történik a jegyek érvényesítése.

Autóbuszra felszálláskor (amennyiben van kiragasztott kód) mobiltelefon készülékével be kell olvasnia a kihelyezett kódot és fel kell mutatni az érvényes menetjegyét az autóbuszvezetőnek.

A GYSEV Zrt. folyamatosan javítja szolgáltatásai színvonalát, igyekszünk a legmodernebb technikai eszközökkel komfortosabbá tenni az utazást. Ebbe a körbe tartozik a Közlekedési Mobiljegy szolgáltatás bevezetése, amely leegyszerűsíti a jegyvásárlás és ellenőrzés folyamatát

- nyilatkozta Kövesdi Szilárd István a GYSEV Zrt. vezérigazgatója. "Reményeink szerint a Közlekedési Mobiljegy szolgáltatást az ország egészében be tudjuk vezetni, ezzel olyan átjárható megoldást kínálunk a felhasználóknak, amivel egy applikácó segítségével szinte az összes közösségi közlekedési eszközt használni lehet, így hagyományos jegyvásárlás nélkül lehet az egész országot beutazni.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A Közlekedési Mobiljegy mellett a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. olyan innovatív készpénzkímélő megoldásokat fejleszt, amivel csökkenthető a virológiai kitettség, amelyek átjárható értéklánc alapú szolgáltatásokat biztosítanak a lakossági felhasználók számára

- nyilatkozta Veres Mihály a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója. A mobiljegy megvásárlásához, használatához és érvényességének igazolásához a felhasználó telefonján aktív adatkapcsolat szükséges. A pontos utazási feltételeket a vasúttársaság személyszállítási üzletszabályzata tartalmazza.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
EZT OLVASTAD MÁR?