26 °C Budapest

Plasztikai sebésznél járt a pehelysúlyú bajnok: íme, a végeredmény! - képpel

2009. július 8. 13:02

A terepjárók pehelysúlyú bajnokának tartott Suzuki Grand Vitara sorozat ötajtós modellje után a háromajtós kivitelt is átszabta a Suzuki. A szakértők szerint biztonságosabb, ízlésesebb és formásabb lett az új verzió, emellett a károsanyag-kibocsátási mutatókat is sikerült alacsonyan tartani.

Az ötajtós 2,4 literes vezérbika már a szalonokban van, de a Suzuki nem állt le és a Grand Vitara sorozat többi tagjának is kötelező ráncfelvarrást írt elő. A plasztikai sebészek pontosságával dolgozó mérnökök a külső- és a belső elemeket egyaránt átszabták.

A külső módosítások során némileg átalakult az autó emblémája körüli hűtőrács. Egységes irányelvek szerint újrarajzolták a külső visszapillantó tükör és a lökhárítók vonalát is. Belül megújult a műszerfal, a belső megvilágítás, az információs konzol kijelzője és a kormánykerékről vezérelhető gombok is.

Suzuki Grand Vitara

Letisztultabb és biztonságosabb is lett Grand Vitara. Az új háromajtós az ötajtósból megismert 2,4 literes motort kapta, de kapható lesz az autó 1,6 literes benzin- és 1,9 literes dízelmotorral is. A szén-dioxid kibocsátást - utóbbiak esetében - sikerült 200 g/km alatt tartani.

Jobb lett az autó útfekvése, biztonságosabbá vált a fülke, új fékrendszert kapott az autó, a kaszni kialakítása során pedig figyelembe vették a legújabb ütközés elnyelő technikákat, valamint a gyalogosvédelmi eredményeket.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A meglévő készletek miatt elképzelhető, hogy néhány hónapig párhuzamosan kaphatóak lesznek a régi és az új modellek egyaránt. A brit szalonokban 13,6 ezer fontért kínálják az 1,6-os benzinest és 16,2 ezer fontért az 1,9-es dízelt, de 600 font felárért rengeteg digitális és műszaki extrát kapnak a vásárlók.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 16. vasárnap
Jusztin
24. hét
Június 16.
Apák napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm