15 °C Budapest
rolled Hungarian forint 2000 forint banknote Gábor Bethlen. Europe Hungary. Banknotes in different positions.

TV2-es fizetéséről vallott Ördög Nóra és Till Attila: ez egy másik univerzum

2023. január 31. 15:33

Lehullt a lepel Till Attila és Ördög Nóra fizetéséről. A két sztár ugyanis egy interjúban most elárulta, hogy mennyit keresnek jelenleg a TV2-nél, és mi a véleményük az RTL-ről. A műsorvezetők pedig egy másodpercig se titkolóztak: még azt is elárulták, hogy hogyan kapják a fizetésüket.

Ördög Nóra és Till Attila neve szinte mára már egyet jelent a TV2-vel, hiszen szinte már nincs olyan műsor, ahol ne tűnnének fel. A műsorvezetőpáros pedig most Miskovits Marci podcastműsorában tűnt fel, ahol őszintén beszéltek a két rivális tévécsatorna, az RTL és a TV2-őnél kapott munkaidejükről és fizetésükről.

Till Attila és Ördög Nóra egyaránt állományban vannak a csatornánál, ami röviden annyit jelent, hogy akkor is kapnak fix havi fizetést, ha éppen nem dolgoznak egy aktuális műsoron sem. Ez az időszak pedig akár hosszabb ideig is tarthat.

Ez stabilitást ad az életünkben, megtisztelő, érezzük, hogy fontosak vagyunk, van egy ilyen része is. Viszont ez azt is jelenti, hogy bármikor rendelkezésre kell állnunk, bármikor megyünk és csináljuk a dolgunkat. Egyébként szerintem sokkal többet is dolgozunk így

– magyarázta el a műsorvezetőnő, míg Tilla kifejtette, hogy ő kifejezetten büszke arra, hogy már 21 éve állományban van. A sztárt ugyanis az első Big Brother után szerződtették le még 2002-ben, annak óriási sikere után. Azonban – bár elmondása szerint kifejezetten jól keres – számára a pénz koránt sem tényező.

Mi mindig azt gondoljuk, hogy értékesebbek vagyunk, ők meg mindig azt gondolják, hogy azért van ember... Valahol a kettő között van az igazság. Nagyon régóta állományban vagyunk, azért ennek van oka...

– mondta a műsorvezető, utalva arra, hogy senki sem járna jól akkor, ha csak 1-1 műsorra írnának alá szerződést, ráadásul a médiaszemélyiségnek a legfontosabb egyértelműen az, hogy bizalmat szavaz neki a csatorna:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 127 668 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az Erste Banknál 10,06%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A csatorna is más. Az RTL-lel mindig az volt az érzésem, hogy nem annyira műsorvezetőcentrikus, mint a TV2. A TV2 nem csak azért vesz át embereket az RTL-től, mert el akarja lopni, hanem azt gondolja, ezek az emberek jó műsorvezetők, az RTL meg elengedte őket... Azt gondolja, neki sok műsorvezető kell, mert sok tartalmat gyárt, picit más univerzum, más az egész

– mondta el, hozzátéve, hogy szerinte Sebestyén Balázst kezeli a konkurens csatorna egyedül egyfajta szent tehénként, ő az egyetlen aki, megteheti azt amit ők.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 31. péntek
Árpád
13. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?