16 °C Budapest
Többen is 75 milliót kaszáltak a párszáz forintos sorsjegyen: most mindenki ezeket keresi

Többen is 75 milliót kaszáltak a párszáz forintos sorsjegyen: most mindenki ezeket keresi

2022. augusztus 21. 06:45

Többen is megütötték már idén a kaparós sorsjegyek főnyereményét: a Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum kérdésére közölte, a hagyományos kaparósokon több ízben is elvitték már a 75 millió forintos főnyereményt. Az online kaparható sorsjegyeken 2022-ben mindeddig 15 millió forint volt a legnagyobb nyeremény. Kiderült, hogy a legnépszerűbbek még mindig a hagyományos sorsjegyek, de különleges darabok is folyamatosan érkeznek a kínálatba.

A sorsjegyek népszerűsége továbbra is töretlen a magyar szerencsevadászok körében: a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a kaparósok árbevétele a tavalyi év azonos időszakához képest 21 százalékkal emelkedett. Mint a cég a Pénzcentrummal megosztota: jelenleg a papír alapú sorsjegyek a kedveltebbek, de az e-sorsjegyek népszerűsége is folyamatosan emelkedik. 2022 első 30 hetében összességében több mint 110 millió darab fizikai és e-sorsjegy került értékesítésre.

Mint kérdésünkre kifejtették, az állandó kaparós kínálatból az értékesítési adatok alapján a Buksza és a Szuper Black Jack sorsjegyek a legnépszerűbbek, mind a földi, mind pedig az online sorsjegy portfólió esetében.

Érdekesség, hogy az idén, újonnan bevezetett sorsjegyeink közül, a bevezetést követően az első 3 héten eladott darabszám alapján a Pénzmátrix sorsjegyünk szerepelt a legjobban, amit szorosan követett az ugyancsak 2022-ben bevezetett Nyomkövető sorsjegyünk, valamint a Vadvilág sorsjegycsaládunk. Ez utóbbiból a bevezetést követően az első 3 héten összesen több mint 3,5 millió darabot értékesítettünk

- tették hozzá. Az idei legnagyobb nyeremények kapcsán arról számoltak be, hogy

Különleges sorsjegyek jelentek meg 2022-ben

A lottótársaság ebben az évben további lépéseket tett a környezettudatosság növelése érdekében. Ennek eredményeképpen vezette be az 1000 forintos Ökokaland és a 2000 forintos Ökokaland Extra sorsjegyét, amely nem csak 100 százalékban újrahasznosítható, hanem már 100 százalékban újrahasznosított papírból készült.

Ez a lépés mérföldkőnek tekinthető a kaparós sorsjegyek több évtizedes történetében. Az Ökokaland és a prémium kategóriás Ökokaland Extra nem csak tematikájában, de megjelenésében is a fenntartható jövő fontosságát hirdeti. Fő motívuma a jelenből egy zöldebb jövőbe tartó kaland, amely látványvilágában a környezettudatosságot hangsúlyozza, így például a megjelenített ikonkészletével a tudatos vízfogyasztásra, a megújuló energiaforrásokra, az ökolábnyom csökkentésére, valamint a fenntartható jövő fontosságára is felhívja a játékosok figyelmét

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- sorolták. Egyébként a sorsjegyek társadalmi hasznossága nem újkeletű: 55 évvel ezelőtt a borítékos sorsjegyek bevételéből a magyar olimpiai csapatot támogatták, később pedig az eladott szelvények lakóházak és középületek megújulásához, valamint egyéb társadalmilag fontos ügyek megvalósításához járultak hozzá.

Mindez napjainkban sem változott. A Szerencsejáték Zrt. minden év végén limitált kiadású karácsonyi sorsjegyeket árul, a befolyt összeg egy részéből pedig speciálisan kialakított, úgynevezett befogadó játszótereket épít, ahol a fogyatékossággal élő gyerekek együtt játszhatnak ép társaikkal

- emlékeztetett a lottótársaság.

Címlapkép: Szerencsejáték Zrt.

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?