21 °C Budapest
Man watching TV, lying on sofa, legs on table. Person holding remote control in living room

HBO Max: zökkenőmentes volt az átállás, emiatt viszont fájhat az HBO GO előfizetők feje

2022. március 9. 17:19

Tegnap, március 8-án hazánkba is megérkezett az HBO Max. Az HBO Go-ról történő átállás, a megnövekedett érdeklődés ellenére is szinte zavartalanul lezajlott - tájékoztatta az HBO Magyarország a Pénzcentrumot. Az ügyfelek visszajelzése szerint mindössze pár kisebb technikai hibával találkozhattak az HBO GO korábbi ügyfelei, míg a legtöbb panasz arra érkezett, hogy az HBO GO-ban mentett kedvencek és előzmények mind elvesztek.

Tegnap végleg elköszöntünk az HBO GO alkalmazástól, hiszen hivatalosan is megérkezett az HBO Max Magyarországra is. Bár még pontos adatok nincsenek arról, hogy az első nap hányan töltötték le az új alkalmazást és próbálták ki azt, Pinczés Ádám, az HBO Magyarország  PR managere szerint kifejezetten erős volt a forgalom, és nem történt nagyobb fennakadás az átállás során.

Pinczés Ádám a Pénzcentrumnak elmondta, hogy már régóta egyértelmű volt a social media felületek alapján, hogy az új platformot kifejezetten nagy érdeklődés övezi, ezért számukra nem volt meglepő, hogy tegnap egész nap és egész este folyamatosan frissítették az alkalmazást a felhasználók, ami a mai nap is erőteljes ütemben folytatódik.

Erős volt a forgalom. Azt tudom mondani, hogy várták már, hiszen a március 8-át régóta kommunikáltuk és volt egy várakozás a content és a platform iránt. Azt hozzá kell tennem, hogy tekintettel a nemzetiközi helyzetre igencsak visszafogtuk a kommunikációt az indulás környékén. Tehát nem egy ilyen fellengzős, ünneplős irányt választottunk, hanem inkább informatív, edukatív volt a  kommunikációnk. Arra számítottunk, hogy biztosan lesznek olyanok, akik később fognak regisztrálni, és nem ez lesz a legfontosabb dolguk, hiszen most nem ez a legfontosabb történés a világban

– mondta Pinczés Ádám. Bár nem tapasztaltak az első napon kiugróan nagy hibákat, de 1-2 panasz ennek ellenére is beérkezett hozzájuk, de leginkább a contentek kapcsán, ugyanis sokan vártak olyan műsorokat is, amiket nem harangozott be az HBO Max.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ami még sokkoló lehetett a régi előfizetők számára, hogy – tegkintve, hogy egy teljesen új platformról beszélünk – eltűntek az eddigi kedvencek és a már megkezdett filmeknél, sorozatoknál is újra meg kell keresnie a felhasználóknak, hol is tartottak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?