Man watching TV, lying on sofa, legs on table. Person holding remote control in living room

HBO Max: zökkenőmentes volt az átállás, emiatt viszont fájhat az HBO GO előfizetők feje

2022. március 9. 17:19

Tegnap, március 8-án hazánkba is megérkezett az HBO Max. Az HBO Go-ról történő átállás, a megnövekedett érdeklődés ellenére is szinte zavartalanul lezajlott - tájékoztatta az HBO Magyarország a Pénzcentrumot. Az ügyfelek visszajelzése szerint mindössze pár kisebb technikai hibával találkozhattak az HBO GO korábbi ügyfelei, míg a legtöbb panasz arra érkezett, hogy az HBO GO-ban mentett kedvencek és előzmények mind elvesztek.

Tegnap végleg elköszöntünk az HBO GO alkalmazástól, hiszen hivatalosan is megérkezett az HBO Max Magyarországra is. Bár még pontos adatok nincsenek arról, hogy az első nap hányan töltötték le az új alkalmazást és próbálták ki azt, Pinczés Ádám, az HBO Magyarország  PR managere szerint kifejezetten erős volt a forgalom, és nem történt nagyobb fennakadás az átállás során.

Pinczés Ádám a Pénzcentrumnak elmondta, hogy már régóta egyértelmű volt a social media felületek alapján, hogy az új platformot kifejezetten nagy érdeklődés övezi, ezért számukra nem volt meglepő, hogy tegnap egész nap és egész este folyamatosan frissítették az alkalmazást a felhasználók, ami a mai nap is erőteljes ütemben folytatódik.

Erős volt a forgalom. Azt tudom mondani, hogy várták már, hiszen a március 8-át régóta kommunikáltuk és volt egy várakozás a content és a platform iránt. Azt hozzá kell tennem, hogy tekintettel a nemzetiközi helyzetre igencsak visszafogtuk a kommunikációt az indulás környékén. Tehát nem egy ilyen fellengzős, ünneplős irányt választottunk, hanem inkább informatív, edukatív volt a  kommunikációnk. Arra számítottunk, hogy biztosan lesznek olyanok, akik később fognak regisztrálni, és nem ez lesz a legfontosabb dolguk, hiszen most nem ez a legfontosabb történés a világban

– mondta Pinczés Ádám. Bár nem tapasztaltak az első napon kiugróan nagy hibákat, de 1-2 panasz ennek ellenére is beérkezett hozzájuk, de leginkább a contentek kapcsán, ugyanis sokan vártak olyan műsorokat is, amiket nem harangozott be az HBO Max.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ami még sokkoló lehetett a régi előfizetők számára, hogy – tegkintve, hogy egy teljesen új platformról beszélünk – eltűntek az eddigi kedvencek és a már megkezdett filmeknél, sorozatoknál is újra meg kell keresnie a felhasználóknak, hol is tartottak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 22. szombat
Paulina
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm