7 °C Budapest
Man watching TV, lying on sofa, legs on table. Person holding remote control in living room

HBO Max: zökkenőmentes volt az átállás, emiatt viszont fájhat az HBO GO előfizetők feje

2022. március 9. 17:19

Tegnap, március 8-án hazánkba is megérkezett az HBO Max. Az HBO Go-ról történő átállás, a megnövekedett érdeklődés ellenére is szinte zavartalanul lezajlott - tájékoztatta az HBO Magyarország a Pénzcentrumot. Az ügyfelek visszajelzése szerint mindössze pár kisebb technikai hibával találkozhattak az HBO GO korábbi ügyfelei, míg a legtöbb panasz arra érkezett, hogy az HBO GO-ban mentett kedvencek és előzmények mind elvesztek.

Tegnap végleg elköszöntünk az HBO GO alkalmazástól, hiszen hivatalosan is megérkezett az HBO Max Magyarországra is. Bár még pontos adatok nincsenek arról, hogy az első nap hányan töltötték le az új alkalmazást és próbálták ki azt, Pinczés Ádám, az HBO Magyarország  PR managere szerint kifejezetten erős volt a forgalom, és nem történt nagyobb fennakadás az átállás során.

Pinczés Ádám a Pénzcentrumnak elmondta, hogy már régóta egyértelmű volt a social media felületek alapján, hogy az új platformot kifejezetten nagy érdeklődés övezi, ezért számukra nem volt meglepő, hogy tegnap egész nap és egész este folyamatosan frissítették az alkalmazást a felhasználók, ami a mai nap is erőteljes ütemben folytatódik.

Erős volt a forgalom. Azt tudom mondani, hogy várták már, hiszen a március 8-át régóta kommunikáltuk és volt egy várakozás a content és a platform iránt. Azt hozzá kell tennem, hogy tekintettel a nemzetiközi helyzetre igencsak visszafogtuk a kommunikációt az indulás környékén. Tehát nem egy ilyen fellengzős, ünneplős irányt választottunk, hanem inkább informatív, edukatív volt a  kommunikációnk. Arra számítottunk, hogy biztosan lesznek olyanok, akik később fognak regisztrálni, és nem ez lesz a legfontosabb dolguk, hiszen most nem ez a legfontosabb történés a világban

– mondta Pinczés Ádám. Bár nem tapasztaltak az első napon kiugróan nagy hibákat, de 1-2 panasz ennek ellenére is beérkezett hozzájuk, de leginkább a contentek kapcsán, ugyanis sokan vártak olyan műsorokat is, amiket nem harangozott be az HBO Max.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Ami még sokkoló lehetett a régi előfizetők számára, hogy – tegkintve, hogy egy teljesen új platformról beszélünk – eltűntek az eddigi kedvencek és a már megkezdett filmeknél, sorozatoknál is újra meg kell keresnie a felhasználóknak, hol is tartottak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten

Kihúzták az Ötöslottó 12. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki a 650 milliós főnyereményt?

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem