18 °C Budapest
Óriási üzletek a Cápák közöttben: 185 milliót ért egy-egy jó ötlet a befektetőknek

Óriási üzletek a Cápák közöttben: 185 milliót ért egy-egy jó ötlet a befektetőknek

2021. december 27. 11:06

Kiderült, hogy a kőkemény befektetők nem álmokba, hanem üzletbe fektetnek a Cápák között 4. évadában is. A nagyhalak jópár versenyzővel közölték, hogy a termékükben nem lehet hinni. Viszont hatalmas üzletek is születnek az új évadban: Balogh Levente, Moldován András és Balogh Petya is jelentős összeggel szállt be egy-egy kishal ötletébe.

Újabb előzetest közöltek a Cápák között 4. évadából. Most kideült, hogy a kőkemény befektetők nem álmokba, hanem üzletbe fektetnek.

Látható, hogy ezt sok jelentkező nem tudta, legalábbis a nagyhalak jópár versenyzővel közölték, hogy a termékükben nem lehet hinni, és "a semmire kértek 50 milliót".

De hatalmas üzleteket is nyélbe ütöttek a Cápák: Balogh Levente például 12,5 százalékos részesedésért cserébe 500 ezer eurót (kb. 184,5 millió forintot) adott az egyik kishalnak, de Moldován András és Balogh Petya is ennyivel szállt be valamelyik üzletbe.

Ne feledd: Január 2-án 18:50-kor elstartol a Cápák között új évada az RTL Klubon!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?