6 °C Budapest
Woman with coins in hand with white leather purse

Anyagi helyzetéről vallott Kiszel Tünde: utolsó tartalékait élte fel

2021. október 16. 16:02

Másfél éve nem hívták szülinapokra, bulikra. Egyetlen szerencséje, hogy jött a felkérés az RTL Klubtól.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A naptárairól ismert műsorvezetőt és főállású celebet a Story magazin kérdezte meg legutóbb, miután feltűnt az Álarcos Énekesben. Ott a Kacsa jelmeze alatt énekelt, és mint kiderült, nagyon jól jött számára az RTL Klub felkérése, miután a pandémia gazdasági hatásai őt is nagyon megviselték.

A járvány miatt nem tarthattam meg a szokásos naptárdedikálásokat. Csak online lehetett rendelni belőlük. Most készül a 2022-es kalendárium, remélem, ezzel már nem lesz gond. Szülinapokra, bulikra szoktak hívni sztárvendégként, de ezeket sem lehetett megtartani. Az elmúlt másfél évben a tartalékaimból éltem. A műsorban is megemlítették, hogy nagyon spórolós vagyok, erre a pandémia alatt szükségem is volt. Persze ha a kislányomnak, Donatellának kellett egy fellépőruha, egy könyv vagy egy kotta, azt gondolkodás nélkül megvettem.

– árulta el Kiszel a lapnak.

Az Álarcos Énekes adásában egyébként sokakat meglepett, hogy a naptárdíva volt a maszk alatt. Néhány héttel ezelőtt Szandi úgy gondolta, hogy a Kacsa jelmezben Oszvald Marika énekel, de tippje nem jött be. Az adás végére sem jött rá egyik nyomozó sem, mégis kiderült, hogy a maszk alatt végig Kiszel Tünde volt. 

Kiszel ennek ellenére élvezte a feladatot és még a lányának, Donatellának sem árulta el, hogy szerepel a műsorban. "Fantasztikus volt. Nagy élmény, nagy kaland. Kicsit nehéz ebben a jelmezben menni, tényleg csak totyogni lehet, de azért nagyon jó volt".

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 2. csütörtök
Melinda, Vivien
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?