11 °C Budapest
Woman with coins in hand with white leather purse

Anyagi helyzetéről vallott Kiszel Tünde: utolsó tartalékait élte fel

2021. október 16. 16:02

Másfél éve nem hívták szülinapokra, bulikra. Egyetlen szerencséje, hogy jött a felkérés az RTL Klubtól.

A naptárairól ismert műsorvezetőt és főállású celebet a Story magazin kérdezte meg legutóbb, miután feltűnt az Álarcos Énekesben. Ott a Kacsa jelmeze alatt énekelt, és mint kiderült, nagyon jól jött számára az RTL Klub felkérése, miután a pandémia gazdasági hatásai őt is nagyon megviselték.

A járvány miatt nem tarthattam meg a szokásos naptárdedikálásokat. Csak online lehetett rendelni belőlük. Most készül a 2022-es kalendárium, remélem, ezzel már nem lesz gond. Szülinapokra, bulikra szoktak hívni sztárvendégként, de ezeket sem lehetett megtartani. Az elmúlt másfél évben a tartalékaimból éltem. A műsorban is megemlítették, hogy nagyon spórolós vagyok, erre a pandémia alatt szükségem is volt. Persze ha a kislányomnak, Donatellának kellett egy fellépőruha, egy könyv vagy egy kotta, azt gondolkodás nélkül megvettem.

– árulta el Kiszel a lapnak.

Az Álarcos Énekes adásában egyébként sokakat meglepett, hogy a naptárdíva volt a maszk alatt. Néhány héttel ezelőtt Szandi úgy gondolta, hogy a Kacsa jelmezben Oszvald Marika énekel, de tippje nem jött be. Az adás végére sem jött rá egyik nyomozó sem, mégis kiderült, hogy a maszk alatt végig Kiszel Tünde volt. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Kiszel ennek ellenére élvezte a feladatot és még a lányának, Donatellának sem árulta el, hogy szerepel a műsorban. "Fantasztikus volt. Nagy élmény, nagy kaland. Kicsit nehéz ebben a jelmezben menni, tényleg csak totyogni lehet, de azért nagyon jó volt".

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 14. péntek
Vazul
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm