6 °C Budapest
Itt vannak a falusi csok slágertelepülései 2020-ban: ide költözne a legtöbb magyar

Itt vannak a falusi csok slágertelepülései 2020-ban: ide költözne a legtöbb magyar

2020. július 2. 08:13

Bő egy éve vált igényelhetővé a falusi csok, melyet elindulása óta hatalmas érdeklődés övezett. A HelloVidék folyamatosan beszámolt ennek feltételeiről és lehetőségeiről. Hogy még széleskörűbb információkkal szolgáljanak, elindítottak egy falusi csok aloldalt, ahol a programban részt vevő összes településről készítettek egyedi elemzést. Most pedig megnézték a látogatottsági statisztikákat, mert arra voltak kíváncsiak, mely megyékben és településeken volt a legnagyobb érdeklődés a falusi csok iránt a program elindulása óta.

Bő egy éve vált igényelhetővé a falusi csok, melyet elindulása óta hatalmas érdeklődés övezett. A HelloVidék folyamatosan beszámolt ennek feltételeiről és lehetőségeiről. Hogy még széleskörűbb információkkal szolgáljunk, elindítottunk egy falusi csok aloldalt, ahol a programban részt vevő összes településről készítettünk egyedi elemzést. Most megnéztük a látogatottsági statisztikákat, mert arra voltunk kíváncsiak, mely megyékben és településeken volt a legnagyobb érdeklődés a falusi csok iránt a program elindulása óta.

Az elmúlt évben hatalmas érdeklődés övezete a hírt, miszerint a kormány a családvédelmi akcióterv keretében a csok kibővítését és a falusi csok bevezetését tervezi. Rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogy milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy igénybe vehessék őket, valamint, hogy mely települések lesznek azok, ahol fel tudják majd használni a kedvezményeket.

Melyek voltak a legvonzóbb települések 2020 első felében?

A HelloVidék a falusi csok aloldalának látogatottsági adatait folyamatosan monitorozta, melyekből különféle tendenciákat és következtetéseket lehet leszűrni. Korábban már írtunk arról, hogy a 2019-ben, a falusi csok indulásakor, melyek voltak a legkedveltebb települések. Most viszont megnézték, hogy mennyit változott a helyzet tavaly óta.

Top 10 legnépszerűbb járás a HelloVidék statisztikái szerint 2019-ben:

A legnépszerűbb járásokat tekintve egy kisebb változás történt. Míg a lista első hat helyét ugyan azok a járások bírtokolják, mint tavaly, addig a toplista végére újabb járások sorakoztak fel. Érdekesség, hogy idén kimaradt a listából a Monori, Miskolci és a Balatonfüredi járás is. Viszont csatlakozott a listához a Dabasi, Aszódi és a Ceglédi járás is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

  • Váci járás
  • Budakeszi járás
  • Gödöllői járás
  • Szentendrei járás
  • Székesfehérvár
  • Ráckevei járás
  • Győri járás
  • Dabasi járás
  • Aszódi járás
  • Ceglédi járás

Ha a teljes népszerűségi lista települései érdekelnek, valamint még többet szeretnél megtudni a falusi csok-ról, akkor olvasd el a HelloVidék teljes cikkét!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. április 13. kedd
Ida
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. április 13. 11:55