18 °C Budapest

Fontos változás a számlafizetésnél: ezt minden NKM-ügyfélnek tudnia kell

2020. május 13. 14:02

Az NKM a szektorban és az energia szolgáltatói piacon új, innovatív fizetési megoldást kínál ügyfelei számára, ugyanis mostantól e-mail címre is kezdeményezhetik a banki átutalást.

Ez azt jelenti, hogy nem csak bankszámlaszámra, de az újonnan bevezetett másodlagos azonosítókra, vagyis a gazszamla@nemzetikozmuvek.hu és villanyszamla@nemzetikozmuvek.hu e-mail címekre is indíthatják az ügyfelek az utalást. Ennek az új fizetési módnak az igénybe vételéhez az ügyfélnek be kell lépnie saját netbank felületére, ahol a kedvezményezettnek a másodlagos azonosítóként szolgáló és a számlatípusnak megfelelő e-mail címet kell beírnia oda, ahová eddig a számlán szereplő bankszámlaszámot írta be (vagy a banki felületeken nem régiben újonnan megjelent másodlagos azonosítók megadására szolgáló mezőbe).

Természetesen továbbra is működik a bankszámlaszámra történő utalás, tehát az ügyfél választhat, hogy melyik azonosítóra utalja a számlája összegét.

A banki átutaláson kívül az NKM több, otthonról, kényelmesen kezdeményezhető számlafizetési módot is kínál. Az egyik ilyen fizetési mód az NKM Földgázapp és NKM Áramapp használata, amely mind IOS, mind Android okostelefonról használható. A használathoz a letöltés után csupán egy regisztrációra van szükség és máris megtekintheti fizetendő számláit, amelyeket az applikáción keresztül is befizethet. Ezen kívül az NKM csoportos beszedéssel történő számlakiegyenlítést is lehetővé tesz ügyfelei számára. A csoportos beszedési megbízás kezdeményezéséhez az ügyfélnek saját netbankjába kell belépnie, ahol beállíthatja a számla automatikus fizetését.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm