25 °C Budapest
Itt a bejelentés: mégis maradnak ezek a csatornák a UPC-nél

Itt a bejelentés: mégis maradnak ezek a csatornák a UPC-nél

2019. december 17. 12:00

Mégsem tűnnek el a UPC Directről az RTL-csatornák: a két félnek sikerült megállapodnia egymással a terjesztésről. Arról is megegyeztek, hogy a UPC Direct előfizetők számára is elérhetővé válik 2020 első felétől az RTL legújabb prémium szolgáltatása.

Megállapodást kötött a UPC Direct szolgáltatója, az M7 Group, valamint az RTL Magyarország, melynek értelmében a műholdas szolgáltató folytatja az RTL csatornák terjesztését. Így az RTL Klub mellett mégis marad az RTL elérhető teljes portfóliója (Cool, RTL Gold, RTLII, Film+, Sorozat+, RTL+ és Muzsika TV) is a csatornakínálatban. Az egyezség szerint a felek a jövőben szélesítik is az együttműködést, hamarosan a Film+ HD és az RTLII HD is megjelenik a kínálatban - ismerteti a részleteket a Média1 szakportál.

Ezen kívül a UPC Direct előfizetők számára is elérhetővé válik 2020 első felétől az RTL prémium streaming szolgáltatása, az RTL Most+. Az együttműködés ezen részéről és annak technikai megvalósításáról később közölnek további részleteket. A UPC Direct Now, valamint az HBO GO és a FilmBox Live után az RTL Most+ lesz a UPC Direct negyedik streaming szolgáltatása. Az RTL Most+-on prémium tartalmak is megtalálhatóak: film- és sorozatpremierek, melyek már a hagyományos televíziós bemutatást megelőzően láthatóvá válnak.

A portál emlékeztet: október elején a UPC Direct törölte az általános szerződési feltételeinek mellékletéből az RTL-csatornákat, ám már akkor jelezték, hogy még folynak a tárgyalások a vállalattal.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. július 28. szerda
Szabolcs
30. hét
EZT OLVASTAD MÁR?