Fillérekért eladó a véres dráma helyszíne

Pénzcentrum
2012. augusztus 5. 16:34

Szeretnék eladni szellemtanyává változott kulcsi házukat a négy hozzátartozójának meggyilkolásával vádolt, H. Csanád Jutas életben maradt családtagjai. Nem lesz könnyű megszabadulniuk a borzalmak házától, még úgy sem, hogy potom összegért, 5 millió forintot kérnek a 350 négyzetméteres lakért - írta a Blikk.

- A közelmúltban tudtuk meg, hogy a család életben maradt tagjai, az édesanya és a lánya próbálnak túladni a házon. Ami megdöbbentő, hogy mindössze 5 millió forintot akarnak az épületért - mondta az utca egyik lakója, aki szerint ennyi pénzért sem találnak olyan vevőt, aki ilyen házban kívánna élni.

A szellemtanyává változott családi ház 350 négyzetméteres és nyolc szobája van. Az ingatlan meglehetősen rossz állapotban van, jelentős felújításra szorul, a körülötte lévő területet pedig évek óta nem gondozták. Értékét azonban nem ez rontja a leginkább, hanem a házban történt borzalmas események. H. Csanád Jutas április 6-án egy bozótvágó késsel végzett bátyjával, édesapjával és nagyszüleivel. Édesanyját és nővérét is súlyosan megsebesítette, ők azonban túlélték a támadást.

Mint a nyomozás során kiderült, a szobák falait szinte mindenütt vér borította Csanád esztelen gyilkolása nyomán. Bár a nyomokat már eltüntették, a történtek kísértetként élnek tovább a falak között. A Blikk úgy tudja, hogy Csanád nővére, Réka, aki életveszélyes sérülésekkel élte túl öccse mészárlását, visszaköltözött a családi birtokra. Ahhoz azonban neki sem volt bátorsága, hogy abban a házban húzza meg magát, ahol Csanád a rokonait lekaszabolta. A fiatal nő talán épp ezért egy melléképületben lakik, a településen azonban ritkán látják, alig teszi ki a lábát.

Kiss Csaba, Kulcs polgármestere úgy véli, a hihetetlenül alacsony ár ellenére nem sikerül túladni a házon. Az elmúlt években egyébként is haldoklik az ingatlanpiac Kulcson, két év alatt egyetlen építkezési engedélyt sem adott ki az önkormányzat. Ha valaki ide is költözne, nem hiszem, hogy azt az épületet választaná - tette hozzá.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az ingatlan.com portálon található hirdetések tanúsága szerint egy 50 négyzetméteres házat is 5 millió forintért hirdetnek Kulcson, A portálon meghirdetett két legnagyobb kulcsi ingatlan 270 négyzetméteres, ami még mindig száz négyzetméterrel kisebb, mint a horrortanya. Az egyiket 37, a másikat csaknem 40 millió forintért árulják.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?