20 °C Budapest

Straub Elek a Westel névváltásáról

Pénzcentrum
2004. március 22. 15:14

Straub Elek, a Matáv elnök-vezérigazgatója a Westel névváltása (T-Mobile Magyarország) kapcsán röviden visszatekintett a Westel történetére, amelyet már az első perctől kezdve sikerként értékelt. A történelmi események kapcsán Straub kiemelte, hogy a Westel kisebbségi csomagjábak 920 millió euróért történő megvásárlása értékteremtő volt a Matáv számára. Straub kiemelte, hogy a Westel már az első pillanattól kezdve nyereségesen működött, s teljesen egyenrangúvá vált a vezetékes üzletággal.

A 2003-as év kapcsán kiemelte, hogy az ügyfelekért folytatott csatát a Westel megnyerte. Megtartotta piaci részesedését, növelte eredményét.

Az eddigi sikertörtének után fokozottan kellett koncentrálni, hogy hogyan tovább. Ennek egyik alapvető eszköze egy nemzetközi márka lehet. A Westel Straub szerint a névváltással kilép a magyar piacról.

Straub Elek elmondta, hogy nem fog változni a cég tulajdonosi szerkezete, a mobilcég továbbra is a Matávé lesz. Nem változik a Westel szervezeti felépítése, nem változik a menedzsment sem.

Straub Elek elmondása szerint a kapcsolat tovább fog erősödni a Westel és T-Mobile között.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Matáv részvényesek számára is pozitív lesz Straub szerint. Az ügyfélállomány szerkezete jobb lesz (nagyvállalati szektor). Straub reméli, hogy javul a költségszerkezet, s növekszik az árbevétel.

HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?