Budapest, 2019. november 8.Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án.MTI/Mohai Balázs

Kifakadt az ismert magyar orvos: Kóbor János makacs volt, legyen ez a tanulság!

2021. december 7. 17:45

Hangsúlyos üzenetet fogalmazott meg nemrég közösségi oldalán Dr. Novák Hunor Kóbor János halálával kapcsolatban. A gyeremkorvos szerint bátran kell fogalmazni, hogy elkerüljük az olyan családi tragédiákat, amelyeket az oltásellenesség okoz.

Erős, de elgondolkodtató szavakkal illette Kóbor János tragédiáját az ismert magyar gyermekorvos. Dr. Novák Hunor szerint igenis bátran kell beszélni, mint írja, ha a posztja miatt egyel kevesebb család fog gyászolni, már megérte.

Íme, a poszt, amelyben az orvos azt is kifejti, hogy meglátása szerint oltás nélkül meghalni koronavírusban olyan, mintha valaki azért veszíti el az életét egy autóbalesetben, mert nem volt bekötve:

Oltásellenes posztjaiért támadják Csollány Szilvesztert

Mindeközben kemény támadásokat kap a napokban lélegeztető gépre került Csollány Szilveszter is. A „Karma!” vagy a „Csak kellett volna az az oltás…” csak a jéghegy csúcsa, vannak ennél jóval durvább vélemények is az olimpikon közösségi oldalán. Egyvalaki például azt írja, hogy:

Te szerencsétlen, megérdemled, hogy meghalj a hülyeségeid miatt, amikkel másokat is veszélybe sodortál!

Oltassunk vagy ne oltassunk?

Amióta piacra dobták a koronavírus elleni védőoltásokat, rendre jelennek meg ezek hatékonyságával kapcsolatban is adatok. Legutóbb például az amerikai Sanford kórház tette közzé, náluk mi a helyzet. A tengeren túli intézményben 227 koronavírusos beteget ápoltak november végén, melynek java része (204 fő) nem kapott oltást. Az intenzív osztályon ápoltak száma 67 fő volt, közülük 64-en nem kaptak oltást. A lélegeztető gépen lévő 53 betegből pedig mindössze 2-en voltak olyanok, akik kaptak korábban védőoltást. Íme a statisztika:

Borítókép: MTI/Mohai Balázs

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem