Címke: rogán (34 cikk)

Pénzcentrum | 2018. április 24. 18:30

35 ezres órabér, diploma nélkül: így néz ki egy coach átlagos munkanapja

Az üzleti vezetőket évek óta foglalkoztatja a technológia térnyerése és a digitalizáció a munkaerőpiacon, amely várhatóan elsőként fogja kiszorítani a HR-eseket és a toborzókat. A Budapesten megrendezett “Future of Coaching in Organisations" konferencián azonban kiderült, hogy a coachoknak nem kell aggódniuk, hiszen a jövő a szakma felértékelődését, az emberi tényező és a minőségi szakmai coaching kulcsszerephez jutását eredményezi majd.

Forrás Dávid | 2018. április 20. 12:05

Arrogáns fiatalok árasztják el a magyar munkahelyeket: nincs megállás

Nem attól lesznek boldogok az alkalmazottak, ha hirtelen kötelezővé tesszük az otthoni munkavégzést a hét néhány napján, hanem, ha merünk az alkalmazottakra rábízni olyan feladatokat, melyeket a magukénak érezhetnek és felelősnek érezhetik magukat. Többek között erről is szó volt tegnap a Portfolio FM & Office 2018 konferencián, ahol egy asztalhoz ült több magyarországi HR-vezető is, akik megosztották tapasztalataikat azzal kapcsolatban, hogy milyen elvárásaik vannak az irodák létesítménykezelőivel szemben.

Pénzcentrum | 2018. március 18. 13:00

5+1 végzetes hiba az önéletrajzban: a karriered múlhat rajta

60 másodperc. Mindössze ennyi időd van arra, hogy az önéletrajzoddal lenyűgözd a jövőbeli munkáltatódat. Épp ezért fontos, hogy ütős és figyelemfelkeltő legyen. Elég néhány hiba, és könnyen elvérezhetünk, hiába lennénk alkalmasak a meghirdetett állásra.