3 °C Budapest

Címke: knorr (19 cikk)

Gosztola Judit | 2019. szeptember 16. 05:36

Itt a válság? Létszámstopról vallottak a magyar autógyárak

A világ meghatározó autópiacai a visszaesés jeleit mutatják, a jövő nem tűnik rózsásnak többek között a Brexit vagy éppen az amerikai-kínai kereskedelmi háború jelentette kockázatok miatt. Egyre több helyről hallani egy közelgő újabb válságról, a Pénzcentrum több ágazati szereplőtől is úgy értesült, hogy emiatt az autóiparban több helyen is létszámstop van érvényben.

Pénzcentrum | 2012. november 8. 11:17

Túl olcsó az élelmiszer: beszólt a multi vezére a vevőknek

Meglepő kijelentést tett a világ egyik legnagyobb élelmiszeripari vállalatának vezetője. Jan Kees Vis, az Unilever fenntartható forrásokért felelős igazgatója szerint túl olcsóak az élelmiszerek a fejlett országokban.

Pénzcentrum | 2010. július 12. 08:32

Kétszáz új munkahelyet hozott a nagymúltú vállalat

Két év alatt a tervezetthez képest majdnem kétszer több, 200 fő fölötti új munkatárssal bővítette alkalmazottainak számát a világ vezető fékrendszer gyártója, a Knorr-Bremse konszern.

Pénzcentrum | 2010. március 23. 08:47

Ragadnak az állami támogatásra az autóipari beruházások

A több mint 200 milliárd forintos beruházással megvalósuló kecskeméti Mercedes-gyár mellett több nagy autóipari beruházás valósul meg Magyarországon a közeljövőben. Az új beruházások szinte kivétel nélkül állami támogatást élveznek.

Pénzcentrum | 2010. március 8. 09:02

Hatalmas világcégek jöhetnek hozzánk: több ezer új munkahely

A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség (ITD Hungary Zrt.) tavaly az autóipar területén öt pozitív befektetői döntésben működött közre, az összesen 69 millió eurót kitevő beruházással 782 munkahely létrejöttét ígéri.

Pénzcentrum | 2005. október 5. 08:23

Több autógyárat az országba

A külföldi autógyárak Magyarországra hozatalának elősegítésére, a magyar autóipari kis- és középvállalkozó beszállítók támogatására 3 évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Miniszterelnöki Hivatal és a Magyar Gépjárműipari Szövetség.