12 °C Budapest

Címke: hűtlen kezelés (20 cikk)

Magyar Nemzet | 2014. március 27. 08:34

Tovább vizsgálják a nyugdíjpénztárakat

A magánnyugdíjpénztárak gazdálkodása miatt indított ügyben zajló eljárások közül egyet megszüntettek, kettőben viszont még tovább nyomoznak.

Magyar Nemzet | 2013. január 24. 09:15

Ötmilliárd forintnyi nyugdíjpénzt keresnek

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) már közel egy évvel ezelőtt lezárta a magánnyugdíjpénztárak átvizsgálását, három pénztár esetében találtak is visszaéléseket. A rendőrség viszonylag gyorsan lépett az ügyben, 2012 májusában vizsgálat indult az Aegon ellen, ötmilliárd forint értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt. Tavaly év végén az események felgyorsítása miatt a Kehi azt akarta elérni, hogy a PSZÁF is indítson eljárást, azonban egyelőre erre nem került sor - írja a Magyar Nemzet.

MTI | 2012. november 10. 12:01

Soltvadkert és Vidéke: százmilliós csalás a gyanú

A Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet elnöke is érintett abban a csalássorozatban, amelyben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) három budapesti, egy kecskeméti és egy soltvadkerti embert tartóztatott le - erősítette meg az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI információt.

MTI | 2012. június 15. 09:04

Nyomoznak az AXA nyugdíjpénztárnál is

Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a rendőrség a gazdálkodás miatt az AXA nyugdíjpénztáránál - írja a Magyar Nemzet pénteken.

Pénzcentrum | 2012. május 8. 10:01

Ezért jelentette fel a Kehi a nyugdíjpénztárakat

A pénztárak hozama elmaradt attól, mint ha egy befektetési szakértelemmel nem rendelkező kisbefektető magyar rövidlejáratú állampapírokba helyezte volna el a megtakarításait - állapította meg a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a magánnyugdíjpénztárak ellenőrzése kapcsán.

Pénzcentrum | 2011. június 23. 09:56

Háromszázmilliós forgóeszköz hitel tűnt el

Háromszázmilliós forgóeszköz hitel tűnt el egy kiskunhalasi gazdasági társaságnál - véli a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya - írja a BAOM.hu.

Pénzcentrum | 2011. május 13. 13:02

Könyvelőiroda segédkezett a pénzmosásban

Háromszázmillió forintos csalást és mintegy kétszázmilliós pénzmosást leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Egy debreceni könyvelőiroda csalással vett fel hiteleket, amelyeket egy kiterjedt céghálózaton keresztül akart tisztára mosni.

CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem