Címke: genfi autószalon (8 cikk)

Pénzcentrum | 2011. március 4. 10:02

Genfi Autószalon: a villanyautó lett a sláger! A hibridek már csak statiszták?

A 2011. március 3. és 13. között nyitva tartó Genfi Autószalon még mindig a legrangosabb tavaszi európai seregszemlének számít. Az idei évben a részben vagy egészben elektromos meghajtású autók kapnak főszerepet, majdnem minden standon lehet ilyen járművet, vagy járműveket találni.

Pénzcentrum | 2010. február 17. 11:02

Márciusban érkezik az új román terepjáró! Képen a 3,5 milliós Dacia Duster!

Fabrice Cambolive, a Renault román leányvállalatának értékesítési igazgatója két új Dacia modell érkezéséről számolt be. Az egyik a kisautó szegmensben tapasztalt belföldi keresletnövekedést lesz majd hivatott kielégíteni, míg a másik - a Dacia Duster terepjáró - már márciusban megjelenik a román autószalonokban.

Pénzcentrum | 2009. június 15. 14:02

Schumacher körözött az új Ferrarival: borítékolható volt a pályacsúcs

A Ferrari vásárlók szinte kivétel nélkül elégedetten számolnak be, amikor az autó teljesítményéről és kezelhetőségéről kérdezik őket. Az olasz gyártó azokra is gondolt, akik még ettől is magasabb követelményeket támasztanak és megalkották a Ferrari 599 HGTE csúcsmodellt. Az autót a hétszeres világbajnok Michael Schumacher tesztelte, az új pályacsúcs előre borítékolható volt.

Pénzcentrum | 2007. október 9. 13:00

Kapkodnak a Rolls-Royce után: nem bírja a tempót a gyár!

Az autógyártók globális piacán általános visszaesés tapasztalható, ebből a Rolls-Royce nem veszi ki részét, ugyanis teljes gőzzel kell dolgozniuk ahhoz, hogy kielégítsenek minden keresletet.

NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét