33 °C Budapest

Címke: air france (20 cikk)

Pénzcentrum | 2020. július 4. 16:48

Ezért az álommelóért dobbantott volna innen a híres, magyar rádiós: így csúszott le róla

Szelba Christian, azaz Cooky már évtizedek óta szeretne utasszállító gépet vezetni, és bár most a rádiós műsorvezető megfelelt az Air France pilótafelvételijén, ám az öröme mégsem lehet teljes, a koronavírus ugyanis az ő számításait is keresztülhúzta. Éveket fog ugyanis valószínűleg csúszni a képzése. Pedig egy pilóta nem kevés summát szakít évente a munkájával.

MTI | 2012. december 7. 16:48

Mi a helyzet Ferihegyen? Mikor indul újra a reptér?

Nyolcvan induló és érkező járatot érint még a pénteki napon a budapesti Liszt Ferenc-repülőtér műszaki hiba miatti lezárása - derül ki a repülőtér honlapján lévő adatokból.

Pénzcentrum | 2012. július 12. 17:23

Továbbra is saját maga ellen játszik a Szerencsejáték Zrt.

A július 27-én kezdődő londoni olimpiára sem indul el a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási oldala - értesült a fortunaweb.hu. A portál szerint az oldal leghamarabb csak szeptember közepén, a nemzetközi labdarúgó idény rajtjával egyidőben kezdheti meg működését. Az értesülésre Tulik Ágnes, a társaság szóvivője szerdán az MTI-nek úgy reagált: nem tudható pontosan, hogy mikor indulhat el a cég új online sportfogadási oldala.

Pénzcentrum | 2012. március 8. 18:03

Új diszkont légitársaság repül Budapestre

Április elejétől újabb diszkont légitársaság érkezik Budapestre, a holland Transavia biztosít majd összeköttetést Budapest és Amszterdam között - tudta meg az ecoline. Április végétől a cseh Smartwings is bejelentkezett az útvonalra, amit most egyedül a KLM szolgál ki, a diszkont légitársaságok ugyanis a magas reptéri költségek miatt inkább Eindhovenbe repülnek.

Pénzcentrum | 2012. február 26. 20:03

Hová repülhetsz olcsón a nyáron? Megjött a lista

A Malév leállásával keletkező űrre gyorsan lecsaptak a légitársaságok abban a reményben, hogy nagyobb részesedést hasíthatnak ki a legnagyobb szereplőjét elvesztő piacból. Számos légitársaság jelentett be járatsűrítéseket, de új célállomások is akadnak bőven, főként a két diszkont légitársaságnak, a Ryanairnek és a Wizz Airnek köszönhetően. Egyes desztinációk azonban eltűntek a Budapest Airport kínálatából. A Malév leállása óta három hét telt el, több balkáni városra azonban továbbra sincs jelentkező.

Pénzcentrum | 2010. szeptember 24. 15:02

Repülőjegyek néhány ezresért: retteghetnek a fapadosok?

Az elmúlt hetekben több légitársasággal kapcsolatban láttak napvilágot olyan hírek, miszerint diszkont légitársaság indítását tervezik annak érdekében, hogy fellendítsék növekedésüket. A hagyományos légitársaságok tevékenységének jó kiegészítése lehet egy diszkont légitársaság.

MTI | 2010. szeptember 7. 12:02

Megkezdődött a sztrájk: a budapesti járatokat nem érinti

Franciaországban kedden hajnalban megkezdődött az egy naposra tervezett országos sztrájk. A tüntetők a nyugdíjkorhatár tervezett emelése, illetve a nyugdíjrendszer kilátásba helyezett módosítása ellen tiltakoznak. A sztrájk ideje alatt a Malév szállítja az Air France utasait a két ország fővárosa közötti útvonalon.

MTI | 2010. szeptember 3. 15:02

Fapadossal utaztatna a neves légitársaság

Fapados légitársaság létrehozatalát tervezi az Air France belföldi utak lebonyolítására, hogy versenyre keljen a Franciaországban már működő Easyjettel.

Pénzcentrum | 2010. július 25. 14:02

Sosem gondolnád, milyen veszélyekkel is jár a nyaralás!

Utazáskor általában körültekintőbben kezeljük a csomagjainkat, miután megérkeztünk egy idegen országba, fokozottan ügyelünk értékeinkre. Ki gondolná, hogy épp a legbiztonságosabbnak hitt helyen álmában leselkedhet rá a legnagyobb veszély?