Lehullt a lepel a konyhák folyékony aranyáról: alaposan utánajártak, tényleg gyógyít-e a húsleves
A több mint 10 000 tanulmány áttekintése után négy magas színvonalú kutatást azonosítottak.
A több mint 10 000 tanulmány áttekintése után négy magas színvonalú kutatást azonosítottak.
A hatékony élelmiszer-gazdálkodás titkai régen foglalkoztatják már az embereket, különösen, mióta a spórolás is jelentős szempont lett a háztartásokban
Az oxfordi kutatás eredményei arra hívják fel a figyelmet, hogy a fenntartható táplálkozás kérdése összetettebb, mint azt korábban gondolták.
Tele van a kamránk és a fagyasztónk feldolgozott élelmiszerekkel, de nem mindegyik teszi a legjobbat a testünkkel.
A margarinok műélelmiszerek, amelyek hidrogénezéssel készülnek és tele vannak transzzsírsavakkal?
Utolértük, sőt bizonyos esetekben már le is hagytuk Európát az élelmiszerárakban. A Népszava annak járt utának, hogy hol, mennyirt tudunk a legoldóbban vásárolni.
Fájós torokkal is szabad fagyit ennünk?