23 °C Budapest
Driver due to being subject to test for alcohol content with use of breathalyzer

Milliós bánópénzt fizetett a Viszkis rabló: ezt bárki benézheti, könnyen ugorhat a jogsi

2022. december 27. 17:15

Miután Oláh Gergő nemrég 3 napot is eltöltött a fogdában, miután jogosítvány nélkül vezetett. Ennek kapcsán a Bors most összeszedte, hogy mely sztárok kerültek hason ló helyzetbe, azaz kik voltak azok az utóbbi években, akiknek a hatóságok bevonták a vezetési engedélyüket.

Oláh Gergőnek bevonták a jogosítványát, miután többször is átlépte a sebességhatárt és egyéb szabálysértéseket is felhalmozott. Ennek ellenére az énekes az ünnepek előtt az énekes mégis a kormány mögé ült, így három napot kénytelen volt a fogdában tölteni. Azonban nem ő az egyetlen magyar celeb, aki jogosítvány nélkül vezetett.

Ambrus Attilát 1 millió forintra büntették

Három évvel ezelőtt csupán párszáz métert vezetett a Viszkis, azonban sajnos ittasan. A rendőrség el is vette a jogosítványát, ráadásul pénzbírságot is kapott. Ha pedig mindez nem lett volna elég a bíróság utánképzésre és vizsgára is kötelezte őt, melynek a költségeivel a kaland közel 1 millió forintjába került Ambrus Attilának.

Kabai Lászlónak az autóját is hátra kellett hagynia

Az Irigy Hónaljmirigy dobosát, Kabai Lászlót még 2017-ben szondáztatták a rendőrök egy közúti ellenőrzés során, ami ki is mutatta, hogy a zenész alkohol befolyása alatt ült a volán mögé. A helyszínen elvették tőle a jogosítványt és az autójába sem ülhetett vissza. A dobos elmondása szerint 1-2 sört ivott csak az eset előtt, és 6 órát várt, mire autóba ült volna, azonban ez kevésnek bizonyult.

L.L. Junior másokat is veszélyeztetett

A zenészt 240 órányi közmunkára és 300 ezer forintnyi pénzbírságra ítélték és még a jogosítványát is bevonták, miután ittas állapotban még 2014 decemberében balesetet okozott. Junir az ominózus reggelt megelőző este felesezett és borozott, azonban el kellett mennie gyógyszerért. Ekkor csúszott meg és ütközött neki egy másik járműnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Zámbó Krisztián nem régóta vezethet újra

Zambó Jimmy fia, Krisztián körülbelül egy éve kapta vissza a jogosítványát, miután 4 évre bevonták azt. Az énekes ittas állapotban vezetett, ráadásul áthajtott egy piros lámpán is másokat veszélyeztetve.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem