Rendkívüli! Putyin kész békét kötni: itt vannak az orosz elnök szigorú feltételei

Rendkívüli! Putyin kész békét kötni: itt vannak az orosz elnök szigorú feltételei

2024. május 24. 12:50

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke, nyitott egy olyan tűzszünetre, amely a jelenlegi harcvonalakat elismeri, ha ezáltal leállítható az ukrajnai konfliktus - állítják a Kremlhez közel álló források.

Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke, hajlik az ukrajnai konfliktus leállítására egy olyan tűzszünet révén, amely a jelenlegi harcvonalakat elismeri. Ezt orosz források állítják. A Reuters által megkérdezett öt személy közül három, akik Putyin politikai és üzleti döntéseibe belelátnak, részletezték az orosz vezető csalódottságát amiatt, hogy a nyugati támogatást élvező Ukrajna nem hajlandó tárgyalni.

Egy magas rangú forrás szerint Putyin hajlandó lenne a harcok felfüggesztésére  - írja a Daily Mail. Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője megerősítette, hogy Oroszország nyitott minden párbeszédre, amely céljaik elérését szolgálja. Azonban Ukrajna részéről sem a külügyminisztérium, sem a védelmi minisztérium nem reagált erre.

Andrej Belousov kinevezése orosz védelmi miniszterré jelezheti az orosz gazdaság háborús alapokra helyezését, a források szerint Putyin kihasználná Oroszország jelenlegi lendületét a konfliktus lezáráshoz. A Kreml belső köréből érkező információk alapján úgy tűnik, Putyin elégedett az eddig elért eredményekkel és elegendőnek tartja őket ahhoz, hogy győzelmet hirdessen.

A konfliktus mindkét oldalon több tízezer emberéletet követelt és súlyos gazdasági szankciókat vont maga után Oroszországra nézve. Néhány forrás szerint

Putyin tudatában van annak, hogy bármilyen további előrelépés újabb mozgósítást igényelne, amit ő kerülni szeretne.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök világossá tette, hogy nem fogadja el Putyin feltételeit és vissza akarja szerezni az elvesztett területeket. Antony Blinken amerikai külügyminiszter szerint Putyin nem mutat komoly érdeklődést valódi tárgyalások iránt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

 

Címlapkép: MTI/EPA/AFP pool/Natalija Kolesznyikova

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem