15 °C Budapest
notebook with pencils, calculator and various school or office supplies.

Így fognak rengeteget a szemfüles magyarok az iskolakezdésen: kihasználják az igazi akciókat

2022. augusztus 3. 18:31

Több áruházláncnál megkezdődtek a leárazások. A Tesco több mint 4 millió termékkel készül az első becsengetésre. Szintén széles tanszerválasztékot kínál az INTERSPAR hipermarketekben a szeptemberi tanévkezdésre a SPAR Magyarország, amely növekvő forgalomra számít idén. A vállalat a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen ebben az évben is megszervezi Adni Öröm! országos tanszergyűjtő akcióját: a felajánlásokkal nehéz sorsú családok iskolakezdését segítik.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a szeptember 1-i iskolai becsengetésig, amire a Tesco idén a normál készlet több mint kétszeresével készül. Ez összesen 4,1 millió darab tanszert jelent, beleértve a füzeteket, táskákat, tolltartókat és írószereket. A legnépszerűbbek között vannak a Marvel, a Disney, a Harry Potter és a Jurassic World hőseivel díszített termékek. Míg a felső tagozatos és középiskolás diákok kedvence a Tesco Fashion sajátmárkás termékvonal lehet ragyogó színeivel és dizájnelemeivel.

Az áruházlánc tapasztalatai szerint a legforgalmasabb időszak augusztus 20. után indul, de nem érdemes a vásárlást az utolsó hetekre hagyni, mert az áruházláncnál egész hónapban elérhetők kedvező ajánlatok, amelyeket a heti akciós újságokban, valamint az iskolaszezonos katalógusban is közzé tesz.

Nemcsak a Tesco, a SPAR is készül

Az INTERSPAR hipermarketek minden igényt kielégítő választékkal, több mint 1200 árucikkel várják a vásárlókat. A szupermarketekben a boltméret alapján csökkentett készlet érhető el, de többféle alapvető tanszert – írószereket, füzeteket, rajzlapokat és írólapokat, vízfestéket és temperát, mappát és tolltartót is lehet ezekben vásárolni. A SPAR online áruházában minden termékcsoportból lehet rendelni, míg a franchise hálózat jelentős részében az alapvető iskolaszerek egy része, illetve füzetek is kaphatóak.

Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a belépő árkategóriás választékunkra. Kiemelten figyelünk arra, hogy minden termékkategóriában legyen olyan cikkünk, amely a licenszes, dizájnos, márkás termékekhez képest töredékáron hozzáférhető azon vásárlóink számára, akik kedvező áron szeretnének a termékekhez hozzájutni. Tovább bővítettük az antibakteriális írószereket, illetve választékunkban hangsúlyozottan szerepel a balkezesek életét megkönnyítő termékpaletta. Ezen kívül igyekszünk a kuponakcióinkat is úgy időzíteni, hogy azok az iskolakezdési bevásárlás legforgalmasabb időszakára essenek

– ismertette Maczelka Márk az üzletlánc kommunikációs vezetője.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Az elmúlt évben több mint 1500 iskolás tanévkezdését segítette a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a boltlánc iskolaszergyűjtő kezdeményezése. Az Adni Öröm! tanszergyűjtő akció során a vásárlók több mint 57 ezer tanszert adományoztak a nehéz sorsú családoknak 2021-ben. A karitatív szervezet és a vállalat idén is elindította országos tanszergyűjtő akcióját. A kampány ebben az évben 2022. július 20. - szeptember 4. között két lépcsőben zajlik az INTERSPAR áruházakban. A vásárlók a teljes időszak alatt segíthetik a kezdeményezést adománykártyák vásárlásával.

Augusztus 24-27. között pedig személyesen is kitelepülnek az üzletekbe a Magyar Máltai Szeretetszolgálat önkéntesei, hogy minél több tanszert gyűjtsenek a rászoruló gyerekek számára.

Felmérést készít a Pénzcentrum!

A nyári szünet közepén tartunk, sokan azonban már most készülnek az iskolakezdésre. Az elmúlt időszakban a pedagógushiány határozta meg az oktatásról szóló híreket, ami szintén aggodalommal töltheti el a szülőket. A Pénzcentrum kutatása alkalmat ad arra, hogy kiderüljön, hogyan készülnek a magyarok az iskolakezdésre, mennyit költenek rá, mit gondolnak az iskolai digitalizációról, mi a véleményük az oktatás és az iskolai étkeztetés minőségéről, hogy állnak a 9 órai iskolakezdés kérdéséhez.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm