15 °C Budapest
Hand on smart phone in supermarket produce aisle

A Lidl nagy újítása: személyre szabott akciók, exkluzív ajánlatok a boltokban

2021. június 7. 11:30

Ma már a legtöbb ember sehová nem indul el a telefonja nélkül. Nem meglepő tehát, hogy a Lidl, reagálva a vásárlói szokásokra, előrukkolt egy alkalmazással, amely tulajdonképpen egy digitális hűségprogram. Utánajártunk, mégis mi alapján kerül be a kedvezményes termékek közé egy-egy árucikk, hogy mégis milyen szolgáltatások érhetők el az alkalmazáson belül és hogy mennyire személyre szabottak vajon a vásárlói kedvezmények.

A mobiltelefon ma már a mindennapi tevékenységek elengedhetetlen kelléke, épp ezért nem váratlan az sem, hogy a Lidl Magyarország előállt egy alkalmazással, amely tulajdonképpen nem más, mint egy digitális hűségprogram, amely minden vásárlás alkalmával kizárólagos kedvezményt nyújt a vásárlóknak.

„Az applikációt rendszeresen használók olyan ajánlatokat is kapnak, amelyek személyre szabottak, vagyis kifejezetten az adott vásárló vásárlási szokásaihoz igazodik. Például egy vegetáriánus számára a Lidl Plus információkat, illetve különleges ajánlatokat kínál kimondottan vegetáriánus termékekről. Vagy például olyan ajánlatot kap a vásárló, amit abban az áruházban érvényesíthet, melyet kedvenc üzletként jelölt meg” – közölte megkeresésünkre a diszkontlánc.

Az alkalmazásban a hetente megújuló százalékos vagy fix összegű digitális kuponok és exkluzív ajánlatok mellett olyan szolgáltatások érhetők el, mint az üzletkereső, a nyitva tartás, vagy épp az akciós újságok digitális változata.

Ezen felül a felhasználók minden vásárlás után egy digitális nyereménykártyát kapnak, mely további kedvezményeket biztosít számukra

– tudtuk meg a Lidltől. A Lidl Plus platformon a teljes bevásárlás tételesen megtekinthető a digitális nyugtán, mely megkönnyíti a háztartás költségvetésének nyomon követését is.

Hogy az applikációra nagy az igény, jól mutatja, hogy az elmúlt két hétben a Google Play Store Toplistáján az első helyen szerepel, az App Store-ban pedig a második legnépszerűbb alkalmazásnak számít.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm