3 °C Budapest

Óriáscégek a tengerentúlon - ki vitte el a pálmát?

Pénzcentrum
2008. április 22. 16:00

Az amerikai Fortune magazin évente összeállít egy listát a legnagyobb egyesült államokbeli vállalatokról, nem tették ezt most másképp. A trónt immáron második éve a kereskedelmi óriás a Wal-Mart bitorolja, nézzük, kik követik!

A bevételeket tekintve nem sokkal maradt el a kereskedelmi lánc mögött az Exxon Mobil, a dobogó harmadik fokán pedig a Chevron áll.


Bevételnövekedés alapján a legjobban teljesítő iparág az ingatlan. Az egy év alatt elért nyereségnövekedés tekintetében pedig a dobogó legfelső fokára a csővezetékekkel foglalkozók álhattak közel 81 százalékos növekedéssel, de megérte az elektronikai üzletágban (60,1%), s a csomagolóiparban (49,8%) is tevékenykedni.

Ez a forradalmi újítás veheti el a magyar háziasszonyok munkáját: egy szavuk sem lehet ezután

Nincs bevásárlás, megbízható alapanyagok utáni futkosás és hosszas konyhai előkészület. Nincs morfondírozás, hogy mit együnk ma, az étkezések tervezettek, könnyen elkészíthetőek.

Új ital hódítja meg az országot: átalakulhat a teljes magyar gasztronómia?

Alig egy hónapja indult útjára a Designer Szörp by Gyulai Évi közösségi finanszírozási kampánya a Brancson.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 30. csütörtök
Zalán
13. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 29. 20:57