2020. október 20. kedd Vendel

Fontos tájékoztatás Győrfi Páltól: erről tényleg minden magyarnak tudnia kell! + videó


"A maszk helyes viselése csökkenti a járvány terjedését és megvédi a gazdaságunkat is" - hívja fel a figyelmet egy friss tájékoztató videóban Győrfi Pál.

A maszkviselés gyakorlatát ismertetve Győrfi Pál kiemeli, hogy a masznak teljesen fednie kell az orrot és a szájat is. Ügyelnünk kell továbbá arra is, hogy a védőeszköz a lehető legjobban illeszkedjen az archoz és az orrhoz. Miután felvettük a maszkot, ne nyúljunk hozzá, és lehetőleg az arcunk szabadon lévő részét és a szemünket se tapogassuk, különben megnövelhetjük a koronavírus-fertőzés kockázatát. A maszk levétele után pedig mossuk meg vagy fertőtlenítsük a kezeinket. Íme:

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó