Mennyiért strandolhatsz idén Budapesten? Itt az árlista

Pénzcentrum
2013. május 1. 11:06

Bár az időjárás kevésbé kedvezett a strandoláshoz, több ezren keresték fel a Dagály és Palatinus Strandfürdőt, melyek elsőként nyitották meg kapuikat a budapesti strandok sorában. Új csúszdákkal, új szolgáltatásokkal, számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, Strandváró nappal várják idén is a nap és a víz szerelmeseit a budapesti strandok.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta: a strandszezonra való felkészülés jegyében több mint 600 millió forint összeget fordítottak arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal várják a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A beruházások, fejlesztések során természetesen figyelembe vették a látogatók igényeit.

A vizesblokkok és öltözők felújítása mellett a fő újdonság, hogy a Palatinus és Római Strandokon új óriáscsúszdák kerültek kiépítésre. Így a Palatinus Strandon található Magyarország leggyorsabb csúszdája. A bátrabbak akár versenyeket is rendezhetnek az időmérő órák segítségével. Szintén a Palatinus Strandon található az a csúszda, mely multimédiás elemekkel várja a fürdőzőket, így nemcsak a csúszás örömét élhetik át, hanem közben zenét hallgathatnak és fényjátékban gyönyörködhetnek. Míg a Római Strandon a nagyobbakat 3 különböző új óriáscsúszda, addig a kisebbeket - az iskolaév zárása után - egy vadonatúj játszótér várja.

Minden fürdőben felújították a gyerekcsúszdákat és gondoltak a sportolni vágyókra is, számukra kültéri fitness gépeket telepítettek, a Paskál és a Pünkösdfürdői strandoknál pedig kerékpártárolók várják a biciklivel érkezőket. Nem feledkeztek el a kisgyermekek védelméről sem, hiszen a gyerekmedencéket minden strandon részleges árnyékolóval látják el. A Palatinus Strandon található felújított termálmedence pedig május közepétől várja a pihenésre, gyógyulásra vágyókat.

A standfürdők zárására tervezetten szeptember 1-én, vasárnap kerülne sor (kedvező időjárás esetén szeptember 8-án).

Strandbelépők árai

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az idei strandszezonban is számos kedvezménnyel igyekeznek a strandokra csábítani a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat, ezért csökkentett áron, jelentős engedménnyel várják őket. A Palatinus Strandon május 17-ig 10%-os, előszezoni kedvezményt biztosítanak a vendégek részére. A kitűnő bizonyítványt szerző, általános iskolai tanulóknak pedig ingyenes strandbelépővel kedveskednek.


Figyelembe véve a budapesti lakosság árérzékenységét és a fogyasztói trendeket a strandbelépők árai minimális mértékben emelkedtek (100-400 Ft között). A szerdai Strandváró Napon akár 1.300 Ft-ért is hűsíthetik magukat a fürdőzők. A kedvezményes napon az alábbi strandok várják a fürdőzőket: Dagály, Paskál, Római, Csillaghegyi és Pünkösdfürdői Strandfürdő.

A 20 alkalmas bérletek akár 25%-os kedvezményt biztosítanak a vendégek részére.

NEKED AJÁNLJUK
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. október 3. kedd
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM