21 °C Budapest

Mennyiért strandolhatsz idén Budapesten? Itt az árlista

Pénzcentrum
2013. május 1. 11:06

Bár az időjárás kevésbé kedvezett a strandoláshoz, több ezren keresték fel a Dagály és Palatinus Strandfürdőt, melyek elsőként nyitották meg kapuikat a budapesti strandok sorában. Új csúszdákkal, új szolgáltatásokkal, számos kedvezménnyel, családi jegyekkel, Strandváró nappal várják idén is a nap és a víz szerelmeseit a budapesti strandok.

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta: a strandszezonra való felkészülés jegyében több mint 600 millió forint összeget fordítottak arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal várják a fürdőzésre, kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A beruházások, fejlesztések során természetesen figyelembe vették a látogatók igényeit.

A vizesblokkok és öltözők felújítása mellett a fő újdonság, hogy a Palatinus és Római Strandokon új óriáscsúszdák kerültek kiépítésre. Így a Palatinus Strandon található Magyarország leggyorsabb csúszdája. A bátrabbak akár versenyeket is rendezhetnek az időmérő órák segítségével. Szintén a Palatinus Strandon található az a csúszda, mely multimédiás elemekkel várja a fürdőzőket, így nemcsak a csúszás örömét élhetik át, hanem közben zenét hallgathatnak és fényjátékban gyönyörködhetnek. Míg a Római Strandon a nagyobbakat 3 különböző új óriáscsúszda, addig a kisebbeket - az iskolaév zárása után - egy vadonatúj játszótér várja.

Minden fürdőben felújították a gyerekcsúszdákat és gondoltak a sportolni vágyókra is, számukra kültéri fitness gépeket telepítettek, a Paskál és a Pünkösdfürdői strandoknál pedig kerékpártárolók várják a biciklivel érkezőket. Nem feledkeztek el a kisgyermekek védelméről sem, hiszen a gyerekmedencéket minden strandon részleges árnyékolóval látják el. A Palatinus Strandon található felújított termálmedence pedig május közepétől várja a pihenésre, gyógyulásra vágyókat.

A standfürdők zárására tervezetten szeptember 1-én, vasárnap kerülne sor (kedvező időjárás esetén szeptember 8-án).

Strandbelépők árai

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az idei strandszezonban is számos kedvezménnyel igyekeznek a strandokra csábítani a fiatalokat, családokat és a nyugdíjasokat, ezért csökkentett áron, jelentős engedménnyel várják őket. A Palatinus Strandon május 17-ig 10%-os, előszezoni kedvezményt biztosítanak a vendégek részére. A kitűnő bizonyítványt szerző, általános iskolai tanulóknak pedig ingyenes strandbelépővel kedveskednek.


Figyelembe véve a budapesti lakosság árérzékenységét és a fogyasztói trendeket a strandbelépők árai minimális mértékben emelkedtek (100-400 Ft között). A szerdai Strandváró Napon akár 1.300 Ft-ért is hűsíthetik magukat a fürdőzők. A kedvezményes napon az alábbi strandok várják a fürdőzőket: Dagály, Paskál, Római, Csillaghegyi és Pünkösdfürdői Strandfürdő.

A 20 alkalmas bérletek akár 25%-os kedvezményt biztosítanak a vendégek részére.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem