Ez már a vég?! Pénzügyi és mentális krach fenyegeti Britney Spearst

Ez már a vég?! Pénzügyi és mentális krach fenyegeti Britney Spearst

2024. május 15. 18:14

Pénzügyi és mentális stabilitását is fenyegető kihívásokkal néz szembe a tavaly 40 millió dollárt kereső Britney Spears - írja a Daily Mail.

A 42 éves Britney Spears popénekesnő tavaly jelentős bevételre, összesen 40 millió dollárra (~14,2 milliárd forintra) tett szert. Ezt az összeget több forrásból szerezte, többek között a "The Woman In Me" című memoárjából, amelynek kiadására 15 millió dolláros szerződést kötött. A könyv az első héten az Egyesült Államokban 1,1 millió példányban kelt el. További jövedelmei közé tartozik az Elton Johnnal közös "Hold Me Closer" című dal, valamint a Fantasy parfümök értékesítése és zenei jogdíjak.

Spears pénzügyi helyzetét illetően ellentmondásos információk láttak napvilágot. Egyes források szerint a pénzügyei rendben vannak, míg mások szerint felelőtlenül költekezik, különösen ruhákra és utazásokra. Az énekesnő a 13 évig tartó gondnoksága alatti korlátok megszűnése óta állítólag gyorsan fogyatkozik vagyonából.

A TMZ által közölt jelentés szerint Spears barátai aggódnak az énekesnő mentális és pénzügyi helyzetéért is. A bennfentesek szerint Spears hangulati ingadozásokkal küzd és egyre inkább elszigetelődik. Aggodalmak merültek fel továbbá amiatt is, hogy Spears túl sokat költ luxus nyaralásokra és magánrepülőkre, ami veszélyezteti az anyagi stabilitását.

A Chateau Marmontban történt incidens után újabb aggodalmak merültek fel Spears mentális egészségét illetően. Az énekesnőt mezítláb kísérték ki a szállodából a mentősökkel együtt. Később Spears azt állította, hogy balesetet szenvedett és lehet, hogy meg kell műteni a lábát. Spears Instagramon osztott meg részleteket magánéletéről és állapotáról, beleértve a sérült lábáról készült képeket is. Barátai és családja aggódik egészségéért és jólétéért.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az énekesnő kapcsolatát Paul Richard Soliz-szal is megkérdőjelezik a források. Spears és Soliz kapcsolata miatt néhányan úgy vélik, hogy Soliz nem járul hozzá pozitívan Spears életminőségéhez. Összességében Britney Spears pénzügyi sikerei mellett személyes és mentális egészségügyi kihívásokkal is szembesül. Az ellentmondásos jelentések ellenére barátai és családja támogatása kulcsfontosságú lehet az énekesnő jövőbeli jólétének biztosítása szempontjából.

Címlapkép: MTI/EPA/Paul Buck

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm