24 °C Budapest
Microphone. Microphone on stage. Microphone close-up. A pub. Bar. A restaurant. Classical music. Music

Kitálalt a Fekete Vonat egyik tagja: anyagilag kisemmizte a nagykoncert, mindent erre tett fel

2023. január 14. 10:03

Nagyon nem jött ki jól Beat abból, hogy összeállt régi zenésztársaival.

Épp egy hete volt a 2023-as év előzetesen talán legjobban várt koncertje: a retro-hullámot alaposan meglovagolva a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb zenekara, a Fekete VOnat is visszatért, a tervek szerint egy koncertsorozattal robbantottak volna. A feltételes mód viszont indokolt: már két nappal a nagykoncert után bejelentették, hogy a májusra tervezett szabadtéri buli elmarad: mint a tagok elmondták, bizony nem volt akkora anyagi siker az összeállás, mint amire számítottak.

A Blikknek Beat, a csapat egyik tagja most úgy nyilatkozott: anyagilag teljesen padlóra küldte a koncert, annak ellenére, hogy még előleget is kaptak egyik zenésztársával, Mohamed Fatimával.

Az az applikáció, amin látszódott a valódi jegyeladás, János és Junior számára volt elérhető, Fatimát és engem ebbe nem avattak be. Arra viszont kértem őket, hogy 2-3 hetente tájékoztassanak arról, hogy állunk. Ez nem történt meg, ezért még 2-3 nappal a koncert előtt is érdeklődtem, s akkor is azt a választ kaptam, hogy minden rendben, az én, valamint Fatima előre felvett előlege után is jól állunk. Reményekkel kecsegtettek

- fogalmazott Beat, polgári nevén Fehér Tibor. Elmondta azt is, hogy szerinte le kell ülni és megbeszélni a dolgokat a többiekkel, ráadásul nem is rájuk haragszik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Én nagyon szeretnék leülni Fatimával és Juniorral megbeszélni a dolgokat. A történtek óta ugyanis mindenkivel beszélünk, csak egymással nem, pedig nincs köztünk személyes konfliktus. Nem egymást tartjuk felelősnek a történtek miatt, hanem a szervezőt. Neki kellett volna a kialakult helyzetet összefognia és kezelnie, valamint jelezni felénk időben, hogy nem úgy fogynak a jegyek

- tette hozzá a csapat egyik sztárja, Beat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 22. szerda
Júlia, Rita
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm