35 °C Budapest
Cut white roses gathered in a flower vase on lit by window light in a home.  Flowers can be used for celebrations, parties or even funerals and memorials. Cream colored roses are featured in a song from the Sound of Music.

Kiderült: ekkor és itt temetik el Berki Krisztiánt

2022. május 19. 09:15

Nem akárhol lesz a végső nyughelye a 41 éves korában elhunyt egykori Fradi-vezérnek és tévés személyiségnek: felesége, Berki Mazsi most elárulta, mikor és hol helyezik végső nyugalomra Berki Krisztiánt.

Mint arról lapunk is beszámolt, 41 évesen, május 6-án reggel meghalt Berki Krisztián, televíziós személyiség és egykori FTC-elnök. Felesége, Berki Renáta egy Instagram-posztban tudatta a gyászolókkal, hol és mikor vehetnek végső búcsút férjétől - és egy kérést is megfogalmazott a gyászolók felé.

"Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án, 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet" - írta a posztban a gyászoló feleség, Berki kisebbik gyermekének édesanyja. Krisztián tehát nem akárhol fog nyugodni, a Farkasréti temetőben ugyanis híres énekesek, tévések és színészek, valamint írók és költők töltik örök álmukat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?