Cut white roses gathered in a flower vase on lit by window light in a home.  Flowers can be used for celebrations, parties or even funerals and memorials. Cream colored roses are featured in a song from the Sound of Music.

Kiderült: ekkor és itt temetik el Berki Krisztiánt

2022. május 19. 09:15

Nem akárhol lesz a végső nyughelye a 41 éves korában elhunyt egykori Fradi-vezérnek és tévés személyiségnek: felesége, Berki Mazsi most elárulta, mikor és hol helyezik végső nyugalomra Berki Krisztiánt.

Mint arról lapunk is beszámolt, 41 évesen, május 6-án reggel meghalt Berki Krisztián, televíziós személyiség és egykori FTC-elnök. Felesége, Berki Renáta egy Instagram-posztban tudatta a gyászolókkal, hol és mikor vehetnek végső búcsút férjétől - és egy kérést is megfogalmazott a gyászolók felé.

"Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26-án, 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek. Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet" - írta a posztban a gyászoló feleség, Berki kisebbik gyermekének édesanyja. Krisztián tehát nem akárhol fog nyugodni, a Farkasréti temetőben ugyanis híres énekesek, tévések és színészek, valamint írók és költők töltik örök álmukat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 6. szerda
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem