9 °C Budapest
Bucks County, Pennsylvania, USA

Megszólalt a szakértő: ez állhatott az M1-es horrorbaleset hátterében

2023. március 14. 19:57

Dr. Kovács Kázmér közlekedési szakjogász az RTL-en arról beszélt, hogy még rengeteg a kérdés azzal kapcsolatban, pontosan mi történt az M1-es autópályán, de előfordulhat, hogy olyan drasztikus változás történt, amire lehetetlen volt felkészülni.

A hétvégén történt tömegbalesetre hazánkban még nem volt példa, a tragédia óta többen is azt találgatják, meg lehetett-e volna előzni a baleset, illetve kinek, mekkora felelőssége van a történtekben. Hosszú ideig tartó vizsgálatra lehet számítani, mindenesetre az biztosnak tűnik, hogy a látási viszonyok nagyon rosszak voltak a baleset idején.

Az Reggeliben nyilatkozó Dr. Kovács Kázmér közlekedési szakjogász szerint "lehet, hogy olyan drasztikus változás történt egyik másodpercről a másikra, amire nem lehetett számítani". Az egyetlen halálos áldozatot egy kocsi alatt találták meg, egyelőre azt sem lehet tudni, hogy ő is ütközött-e vagy csak kiszállt az autóból. Mivel az eset előtt pár órával már történt baleset az M1-esen, felvetődött, hogy a közútkezelőnek is lehet szerepe abban, hogy az autók egymásba rohantak. Ezzel viszont a közlekedési szakjogász nem ért egyet - hangzott el a műsorban.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?