6 °C Budapest

Búcsúzik 2020: ezekkel a szilveszteri online programokkal, koncertekkel zárjuk az óévet

2020. december 30. 20:00

Muzsikás, Kiscsillag, Budapest Bár koncertet, a Katona József Színház legendás Portugál előadását és Dumaszínház szilveszteri műsorát is megtalálni az év végi programok között az interneten.

Több előszilveszteri koncertet is rendeznek már szerdán az online térben - írja az Infostart. A Müpa Home honlapján és YouTube-csatornáján 19 óra 30 perctől ingyenesen nézhető meg a Muzsikás együttes élőben közvetített koncertje. A Moldvából származó Petrás Mária és a Fölszállott a páva győzteseként ismert Kacsó Hanga mellett a Kossuth-díjas Berecz András vendégeskedik a műsorban.

A Pa-dö-dö is megtartja hagyományos előszilveszteri koncertjét 19 órától a világhálón. A TRIP Hajóról pedig a Kiscsillag jelentkezik. A zenekar most egy interaktív streamkoncerttel kárpótolja a rajongóit az elmaradt 15 éves jubileumi koncertért, az elmaradt lemezbemutatóért, a Fishing-fesztiválért és számos más koncertért. Számot is lehet kérni és videokamerán keresztül be is kapcsolódhatnak a nézők a koncertbe, ami után NDK hangulatú diszkót tartanak. A Balázs Elemér Group pedig az E-színház oldalán osztja meg 20 órától előszilveszteri koncertjét.

Szilveszteri online programok

Szilveszter napján a Budapest Bár élő koncertjét is élvezhetik, szintén a TRIP Hajóról. A Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián is. Aki azonban a legnépszerűbb operett- és musicalrészleteket hallgatná meg szilveszter este, azoknak a Budapest Operettszínház január 1-jén reggel 8 óráig ingyenesen elérhetővé tett Újévköszöntő gálája ajánlott.

A színházrajongóknak is jobbnál-jobb vígjátékokat, szatírákat és komédiákat tartogat december 31-én az online kínálat. A Katona József Színház felvételről osztja meg az E-színház oldalán legendás Portugál című előadását Szirtes Ágival, Csuja Imrével, Bán Jánossal, Keresztes Tamással és Jordán Adéllal a főbb szerepekben.

Az Örkény István Színház élő produkcióval készül 20 órától szintén az E-színházon. A Színészbüfé/Büfészínész sorozatuk első részében a társulat tagjai mesélnek mókás, személyes történeteket színházi berkekből.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Pintér Béla Társulat is streamelőadással jelentkezik az év utolsó napján. Egy korai darabjukat, a Kórház Bakony című drámát adják elő, egy 2018-as felvételét osztanak meg január 1-jén reggel 8 óráig.

21 órakor pedig kezdődik a Dumaszínház szilveszteri válogatása, M.Ú.L.J.É.K. 2020 címmel. A Dumaszínház fellépőinek színe-java jelenik meg a klasszikus évbúcsúztató stand-up műsorban, amelyet Ráskó Eszter és Kovács András Péter vezet majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem