16 °C Budapest

Búcsúzik 2020: ezekkel a szilveszteri online programokkal, koncertekkel zárjuk az óévet

2020. december 30. 20:00

Muzsikás, Kiscsillag, Budapest Bár koncertet, a Katona József Színház legendás Portugál előadását és Dumaszínház szilveszteri műsorát is megtalálni az év végi programok között az interneten.

Több előszilveszteri koncertet is rendeznek már szerdán az online térben - írja az Infostart. A Müpa Home honlapján és YouTube-csatornáján 19 óra 30 perctől ingyenesen nézhető meg a Muzsikás együttes élőben közvetített koncertje. A Moldvából származó Petrás Mária és a Fölszállott a páva győzteseként ismert Kacsó Hanga mellett a Kossuth-díjas Berecz András vendégeskedik a műsorban.

A Pa-dö-dö is megtartja hagyományos előszilveszteri koncertjét 19 órától a világhálón. A TRIP Hajóról pedig a Kiscsillag jelentkezik. A zenekar most egy interaktív streamkoncerttel kárpótolja a rajongóit az elmaradt 15 éves jubileumi koncertért, az elmaradt lemezbemutatóért, a Fishing-fesztiválért és számos más koncertért. Számot is lehet kérni és videokamerán keresztül be is kapcsolódhatnak a nézők a koncertbe, ami után NDK hangulatú diszkót tartanak. A Balázs Elemér Group pedig az E-színház oldalán osztja meg 20 órától előszilveszteri koncertjét.

Szilveszteri online programok

Szilveszter napján a Budapest Bár élő koncertjét is élvezhetik, szintén a TRIP Hajóról. A Budapest Bár zenekar mellett fellép Tóth Vera, Behumi Dóri, Németh Juci, Lovasi András, Frenk, Keleti András, Kollár-Klemencz László, Mező Misi, Ferenczi György és Szűcs Krisztián is. Aki azonban a legnépszerűbb operett- és musicalrészleteket hallgatná meg szilveszter este, azoknak a Budapest Operettszínház január 1-jén reggel 8 óráig ingyenesen elérhetővé tett Újévköszöntő gálája ajánlott.

A színházrajongóknak is jobbnál-jobb vígjátékokat, szatírákat és komédiákat tartogat december 31-én az online kínálat. A Katona József Színház felvételről osztja meg az E-színház oldalán legendás Portugál című előadását Szirtes Ágival, Csuja Imrével, Bán Jánossal, Keresztes Tamással és Jordán Adéllal a főbb szerepekben.

Az Örkény István Színház élő produkcióval készül 20 órától szintén az E-színházon. A Színészbüfé/Büfészínész sorozatuk első részében a társulat tagjai mesélnek mókás, személyes történeteket színházi berkekből.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 23 029 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 23 274 forintos törlesztőt (THM 14,56%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A Pintér Béla Társulat is streamelőadással jelentkezik az év utolsó napján. Egy korai darabjukat, a Kórház Bakony című drámát adják elő, egy 2018-as felvételét osztanak meg január 1-jén reggel 8 óráig.

21 órakor pedig kezdődik a Dumaszínház szilveszteri válogatása, M.Ú.L.J.É.K. 2020 címmel. A Dumaszínház fellépőinek színe-java jelenik meg a klasszikus évbúcsúztató stand-up műsorban, amelyet Ráskó Eszter és Kovács András Péter vezet majd.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 3. szombat
Klotild
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?