24 °C Budapest

Címke: kiscsillag (20 cikk)

MTI | 2012. augusztus 5. 14:03

Elkezdődött a Sziget

Megkezdődött a 20. Sziget fesztivál programsorozata vasárnap délben: a rendezvény mínusz kettedik napján a magyar dal napját ünneplik 11 órán át tartó műsorral, mintegy nyolcvan előadó százötven népszerű magyar dalt játszik el azV elmúlt több mint negyven év terméséből.

MTI | 2012. június 7. 16:35

Több mint 100 kiállító a hétvégi gasztrofesztiválon

Orgonakrém-leves, libamáj fagylalt, homár vattacukor és számos egyéb különleges étel, ital, valamint kulturális program várja a közönséget a Gourmet Fesztiválon péntektől vasárnapig a Millenáris Parkban.

Pénzcentrum | 2012. április 27. 19:14

Két város lakói is ingyen mehetnek fesztiválozni

Egy különösnek mondható bejelentést tettek a mai napon a Hegyalja Fesztivál szervezői: a rendezvény 2012-től minden évben vendégül látja egy határon túli és egy magyar város lakóit, akik ingyen fesztiválozhatnak Tokajban.

MTI | 2011. december 31. 10:04

Nincs programod estére? Íme pár remek ajánlat

Mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, Fenyő Miklós, valamint az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor is fellép szilveszterkor a fővárosban, ahol a Március 15. téren utcabált is rendeznek.

Pénzcentrum | 2011. július 11. 19:02

Holnap kezdődik az EFOTT

Július 12.-én kezdetét veszi az EFOTT. A 0. nap fellépője lesz többek között Haddaway, a Diszkó patkányok nagy slágeréért felelősek ők. A Pénzcentrum.hu is jelen lesz majd a rendezvényen és teszteli a fesztivál újdonságait.

MTI | 2010. július 20. 16:58

Szerdán indul a debreceni Campus Fesztivál

Szerdán kezdődik a Campus Fesztivál Debrecenben: a háromszáznál is több programot felvonultató rendezvényen olyan fellépőkkel várják a közönséget, mint a francia Bob Sinclar, az argentin Karamelo Santo vagy a Magyarországon is népszerű Boban Markovic Orkestar.

Pénzcentrum | 2010. július 10. 18:02

Hegyalja Fesztivál: 80 ezer re-pohárral készülnek

Csökkenti a Hegyalja Fesztivál a négy napos zenei találkozó alatt elhasznált ivóvíz-mennyiségét, és a keletkező hulladék mennyisége is csökkenni fog a re-poharak használatával. A szervezők idén is nagy gondot fordítanak arra, hogy a közel 80 ezer fesztiválozó által okozott környezeti terhelést semlegesítsék. A fesztiválozók is, akik július 11-ig kedvezményesen válthatnak jegyet a Hegy're, sok aprósággal segíthetnek a természet állapotának megóvásában.

Pénzcentrum | 2006. december 20. 14:00

Karácsonyi akciók - lehet spórolni?

Meguntad a sorban állást, a tülekedést és azt, hogy mindig pont a te orrod elől viszik el az utolsó darabot? Szeretnél nyugodtan a kényelmes foteledben ülve, otthon a melegben vásárolni? Megteheted, de persze nem árt, ha előbb a hiányzó internetet bekötteted! A következőkben annak nézünk utána, hogy a szolgáltatók mivel kívánják elérni, hogy az ünnepek előtti költekezés közepette egy internetelőfizetés is könnyebben becsússzon a kosaradba, vagyis hogy ki mivel csábít.