21 °C Budapest

Hamarosan új szolgáltatóhoz kerülnek a Tigáz ügyfelek

2016. szeptember 16. 17:02

Október 1-jén a Tigáz Zrt. 1,2 millió egyetemes szolgáltatásra jogosult ügyfele új gázszolgáltatóhoz kerül, de kapcsolatuk megmarad a Tigázzal - olvasható a cég közleményében.


A fogyasztóknak a szolgáltatóváltással kapcsoltban különösebb teendőjük nincs, az egyetemes szolgáltatói szerződésük a Tigázzal október 1-jével automatikusan megszűnik, és életbe lép az új szolgáltatóval a szerződés.

Szeptember elejéig a Tigáz Zrt. minden ügyfelének részletes tájékoztatást adott a szolgáltatóváltás teljes folyamatáról, többek között a végszámla kiállításáról és kifizetéséről, a nagycsaládos, valamint a védendő státuszú fogyasztókat érintő speciális részletekről, a hátralékkal rendelkező fogyasztóknak az őket érintő teendőkről. A tájékoztatás kiterjedt a szolgáltatóváltást követő visszakapcsolás feltételeire a kikapcsolt állapotú felhasználási helyeket illetően, valamint a korábban kötött részletfizetési konstrukciók rendezésének módjára. További információk a Tigáz ügyfélszolgálati felületein keresztül elérhetők.

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal rendelkezéseinek megfelelően a Tigáz Zrt. a szolgáltatóváltást követően is biztosítja a fogyasztók részére a telefonos, a személyes, valamint az online ügyfélszolgálati kiszolgálást a folyamatban lévő ügyek rendezésére 2016. december 31-ig változatlan formában, majd a megszokotthoz képest csökkentett rendelkezésre állással.

A fogyasztók a szolgáltatóváltást követően is kapcsolatban maradnak a Tigázzal.A Tigáz-DSO Kft. a 11 megyére kiterjedő több mint 33 ezer km hosszú gázvezeték-hálózatot ezt követően is üzemelteti, így a hálózatra csatlakozó fogyasztók ellátásbiztonságáról ezután is gondoskodik. A fogyasztókat a Tigáz-DSO Kft. munkatársai általában az alábbiak kapcsán továbbra is felkereshetik:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

  • gázvezeték csatlakozást igénylők előzetes tájékoztatása, ajánlattétel, csatlakozási szerződés ügyintézése,
  • telekhatáron belüli gáztervek felülvizsgálata és jóváhagyása,
  • telekhatáron belüli gázszerelések műszaki-biztonsági ellenőrzése,
  • nyomásszabályozók és gázmérők felszerelése, cseréje,
  • fogyasztói gázrendszerek beüzemelése,
  • a felhasználó tulajdonában levő rendszerek műszaki biztonsági felülvizsgálata,
  • gázmérő leolvasás, gázmérőhely ellenőrzés,
  • fogyasztási hely kikapcsolása,
  • üzemzavar-elhárítás,
  • hálózatüzemeltetéssel és -fejlesztéssel kapcsolatos munkálatok.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm