6 °C Budapest

Gyurcsány bevallja

Pénzcentrum
2006. július 21. 06:50

A miniszterelnök a legutóbbi blogjában beszámol, hajdani EFOTT-os kalandjairól, számot ad arról, hogy mely oldalakat látogatja a Neten és, hogy menni kell az úton (Ő megy is).

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A miniszterelnök a legutóbbi blogjában beszámol, hajdani EFOTT-os kalandjairól, számot ad arról, hogy mely oldalakat látogatja a Neten és, hogy menni kell az úton (Ő megy is).

A blog legelső részében, Gyurcsány Ferenc, bevallja, hogy olvassa a bejegyzéseket: "A helyzet nagyjából a következő: általában három ablak van nyitva a számítógépemen folyamatosan: az egyik, amelyen az árfolyamok, részvényindexek alakulását kísérem figyelemmel. A másik, amely egy összefoglaló hírportál, hogy lássam, hogy milyen hírek jönnek, a harmadik pedig az amőba. Napjában négyszer, ötször, hatszor ránézek arra, hogy mi is történik. Ha igen nagy a rohanás, akkor az amőbát kihagyom a sorból."

Ezt követően a kormányfő kihangsúlyozza, hogy "Tovább kell menni azon az úton, amely az elmúlt 15 év nagyon világos trendje, amely a szociál-demokratizálódás és az erős hazafias karakter, ugyanakkor a modern európai nyitottság útja."

Majd a napló végén megtudhatjuk, hogy valaha Ő is az EFOTT szervezésével bontogatta a szárnyait: "rohanok az EFOTT-ra, a Balaton partjára. Én magam is részt vettem az EFOTT-okon éveken keresztül, sőt, talán szerveztem is egy időben. Nyilván más volt 20 vagy 25 évvel ezelőtt ezeknek a hangulata, mint ma. Ezek ilyen szókimondó, helyenként pörlekedős informális fórumok, időnként több, máskor kevesebb direkt párpolitikai felhanggal. Hiller Istvánnal megyek, bő egy órás fórumunk van Zamárdiban. Nyilván sok vita lesz az országról, felsőoktatásról, fejlesztési részhozzájárulásról, de hát hívjuk nyugodtan tandíjnak. Szerintem az a normális, hogy az oktatási miniszter és a miniszterelnök is különösebb előkészítés, szervezés vagy rászervezés nélkül találkozik az egyetemistákkal, akik persze nem különösebben válogatják meg szavaikat. "

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.11.30 08:38
A Kormány 2021. november 2-án benyújtotta az egyes képzéseket és a foglalkoztatást érintő törvények...
hrdoktor  |  2021.11.29 05:13
Vannak olyan életviteli szokások, amelyek észrevétlenül elveszik az energiánkat. [...] Bővebben!
legacykft  |  2021.11.26 18:04
„Az az érzésem, Mónika, hogy kénytelen leszek szembenézni olyan hiedelmeimmel, berögződéseimmel, szo...
coachco  |  2021.11.12 19:58
Aki járt Mádon az elmúlt években, biztos, hogy járt a Szent Tamás dűlő tetején. Csodás a kilátás! Mi...
hrbonbon  |  2021.11.11 14:19
We take the idea of hierarchy for granted in organizations, but we are wrong.  Organizations need n...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?