37 °C Budapest

Az év mobil legjei

Pénzcentrum
2005. december 28. 10:47

Szeptember 12-én küldték a legtöbb SMS-t és MMS-t a Pannon GSM előfizetői, akik a leggyakrabban Romániát hívják a külföldi országok közül, s van köztük valaki, aki 3 hónap alatt egymillió forintnál is nagyobb értékben töltötte fel kártyáját. Mobil csúcsok a szolgáltatónál készült elemzések alapján.

"Számos módon kutatjuk, hogyan felelhetünk meg a legjobban ügyfeleink elvárásainak, ez sikerünk egyik kulcsa a mobiltelefonos iparág napi versenyében" - mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Az egyik legfontosabb eszközünk a felhasználói szokások rendszeres feldolgozása, elemzése, hiszen csak azokat az igényeket tudjuk kielégíteni, amelyeket jól ismerünk."

Az adatok természetesen a felhasználók személyes adatai nélkül kerülnek feldolgozásra, s az elemzés során nemcsak azok a trendek rajzolódnak ki, amelyek segítenek nekünk az ügyfelek számára legkedvezőbb ajánlatok kialakításában, de megismerjük az adott időszak mobilos csúcsteljesítményeit is. Íme, ezek közül a legérdekesebbek.

Idén szeptember 12-én jelentették be, hogy Katie Holmes és Tom Cruise esküvője karácsonykor lesz, hogy felújítják a budapesti hullámvasutat, s hogy csökkenhet a benzin ára. Hogy mindennek volt-e köze a mobil forgalmi rekordokhoz, nem tudható, az azonban biztos, hogy a Máriák napja volt a legforgalmasabb nap a Pannon GSM mobilhálózatán. A leglelkesebben délelőtt 10 és 11 óra között telefonáltak a pannonosok (az egy óra alatt kezdeményezett 555.656 hívás a 2005-ös rekord), míg a legtöbb SMS-t ugyanezen a napon, este 8 és 9 között küldték: összesen 171.034-et.
Ez a több mint 3 millió ügyféltől sem kis teljesítmény, de emlékezzünk meg egyéni csúcsokról is: a napi képüzenet-rekord 182, míg a leghosszabb beszélgetés 484 percig, vagyis 8 óránál is hosszabb ideig tartott. Mindkét teljesítmény djuice-felhasználót dicsér. Az év legmagasabb összegű magánelőfizetői havi számlája közel 500.000 forint volt, míg akadt olyan ügyfél, aki 3 hónap alatt több mint egymillió forinttal töltötte fel kártyás előfizetését.

A Pannon GSM előfizetői a külföldi országok közül Romániát hívják a leggyakrabban, míg a roaming-lehetőséggel legtöbbször Németországban élnek. Az adatforgalmi szolgáltatások növekvő népszerűségét jelzi, hogy van olyan pannonos, aki 3 hónap alatt 8494 megabyte, azaz 8,29 gigabyte adatot töltött le mobil internetkapcsolaton keresztül.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.08.18 08:58
A tagok úgy is dönthetnek, hogy ha a vezető tisztségviselők az átalakuláshoz szükséges okiratokat el...
vezetoi-coaching  |  2022.08.17 11:35
Utóirat előiratként. Ezt a postot eredetileg a Linkedin-re írtam közvetlenül. Idementem az örökkéva...
laskainelli  |  2022.08.16 21:28
A párkapcsolatban (mint minden emberi kapcsolatban) a távolodás természetes jelenség. A problémát ak...
coachco  |  2022.08.15 15:19
Amikor 1986-ban a diplomamunkámat egy olasz témából írtam, még fogalmam sem volt róla, milyen csodál...
hrdoktor  |  2022.08.15 04:15
A várandósság miatt megnehezülhet a nők számára a munkahelyi helytállás. Milyen jogaik vannak, hogya...
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 18. csütörtök
Ilona
33. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?