7 °C Budapest

Az év mobil legjei

Pénzcentrum
2005. december 28. 10:47

Szeptember 12-én küldték a legtöbb SMS-t és MMS-t a Pannon GSM előfizetői, akik a leggyakrabban Romániát hívják a külföldi országok közül, s van köztük valaki, aki 3 hónap alatt egymillió forintnál is nagyobb értékben töltötte fel kártyáját. Mobil csúcsok a szolgáltatónál készült elemzések alapján.

"Számos módon kutatjuk, hogyan felelhetünk meg a legjobban ügyfeleink elvárásainak, ez sikerünk egyik kulcsa a mobiltelefonos iparág napi versenyében" - mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Az egyik legfontosabb eszközünk a felhasználói szokások rendszeres feldolgozása, elemzése, hiszen csak azokat az igényeket tudjuk kielégíteni, amelyeket jól ismerünk."

Az adatok természetesen a felhasználók személyes adatai nélkül kerülnek feldolgozásra, s az elemzés során nemcsak azok a trendek rajzolódnak ki, amelyek segítenek nekünk az ügyfelek számára legkedvezőbb ajánlatok kialakításában, de megismerjük az adott időszak mobilos csúcsteljesítményeit is. Íme, ezek közül a legérdekesebbek.

Idén szeptember 12-én jelentették be, hogy Katie Holmes és Tom Cruise esküvője karácsonykor lesz, hogy felújítják a budapesti hullámvasutat, s hogy csökkenhet a benzin ára. Hogy mindennek volt-e köze a mobil forgalmi rekordokhoz, nem tudható, az azonban biztos, hogy a Máriák napja volt a legforgalmasabb nap a Pannon GSM mobilhálózatán. A leglelkesebben délelőtt 10 és 11 óra között telefonáltak a pannonosok (az egy óra alatt kezdeményezett 555.656 hívás a 2005-ös rekord), míg a legtöbb SMS-t ugyanezen a napon, este 8 és 9 között küldték: összesen 171.034-et.
Ez a több mint 3 millió ügyféltől sem kis teljesítmény, de emlékezzünk meg egyéni csúcsokról is: a napi képüzenet-rekord 182, míg a leghosszabb beszélgetés 484 percig, vagyis 8 óránál is hosszabb ideig tartott. Mindkét teljesítmény djuice-felhasználót dicsér. Az év legmagasabb összegű magánelőfizetői havi számlája közel 500.000 forint volt, míg akadt olyan ügyfél, aki 3 hónap alatt több mint egymillió forinttal töltötte fel kártyás előfizetését.

A Pannon GSM előfizetői a külföldi országok közül Romániát hívják a leggyakrabban, míg a roaming-lehetőséggel legtöbbször Németországban élnek. Az adatforgalmi szolgáltatások növekvő népszerűségét jelzi, hogy van olyan pannonos, aki 3 hónap alatt 8494 megabyte, azaz 8,29 gigabyte adatot töltött le mobil internetkapcsolaton keresztül.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.02.26 10:56
Kellemetlen testi, lelki betegségek enyhíthetők, az életminőség, a közérzet javítható az autogén tré...
perfekt  |  2024.02.13 10:31
A mesterséges intelligencia (AI) már nem csupán a jövő technológiája, hanem a jelen valóságunk része...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
laskainelli  |  2024.02.01 17:46
Manapság egyre gyakrabban halljuk az önmagunk iránti szeretet és elfogadás fogalmát. De valóban tudj...
coachco  |  2024.01.17 17:08
Általában akkor blogolok, amikor hatás ér. [...] Bővebben!
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 2. szombat
Lujza
9. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm