27 °C Budapest

Bemutatkozik a T-Mobile - megújult arculat, újdonságok (2.)

Pénzcentrum
2004. április 29. 11:30

Május első hétfőjétől Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Rt. A közel 4 millió ügyféllel rendelkező piacvezető változatlan tulajdonosi háttérrel, megújuló arculattal és több újdonsággal kínálja szolgáltatásait. A társaság bejelentette csatlakozási szándékát a világ legnagyobb mobilszövetségéhez, a FreeMove-hoz - derült ki a mai sajtótájékoztatón. A T-Mobile szolgáltatásait közvetlen és közvetett érdekeltségein keresztül 90 millióan veszik igénybe világszerte - többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Csehországban. A nemzetközi csoporthoz tartozásból eredő előnyök és az új márka életérzése által támogatott Westel - T-Mobile márkaváltásra a dinamikus üzleti filozófia jegyében mindössze öt hét alatt került sor. A társaság ügyfelei külföldön járva a csoporthoz tartozó és azzal együttműködő partnerhálózatokat kedvezőbb percdíjakkal használhatják, az előfizetők különleges szolgáltatásokkal és tartalommal találkozhatnak a jövőben, a készülékválaszték egyedi, multimédiás mobiltelefonokkal bővül - ezek közül az első a Sharp TM100-as. A Westel üzletei májusban folyamatosan nyerik el egyedülálló, levédett magenta színű, valamint fehér, fekete, ezüstszürke harmóniájú új arculatukat. A 777mobil ezentúl t-zones néven érhető el, teljes tartalommal június 5-től áll rendelkezésre az új honlap www.t-mobile.hu címen.


A BlackBerry professzionális, zsebben hordható, teljes értékű levelezőszolgáltatás, amely a vállalati e-mail szolgáltatásokat a GSM/GPRS hálózatokon minden időszakban könnyedén elérhetővé teszi a T-Mobile vállalati ügyfelei számára. Nagy előnye, hogy a postafiókba érkező e-maileket azonnal továbbítja a felhasználó készülékére (push technológia).

A Flotta-Helymeghatározó segítségével a vállalkozás külön beruházás nélkül a nap bármely szakaszában tájékozódhat gépkocsi flottájának mozgásáról, útvonaláról. A szolgáltatásra történő előfizetés után mindössze internetes hozzáférés szükséges, és egy webes felületen keresztül, elektronikus térképen követve máris menedzselhető a járműpark egésze.

A FreeMove a világ legnagyobb mobil szövetsége, amelyet a T-Mobile International, az Orange, a Telefonica Csoport és a TIM hozott létre. A szövetség célja, hogy ügyfelei számára a nemzetközi roaming terén kínált kedvezményekkel, összehangolt szolgáltatásokkal (GPRS, MMS, UMTS, vállalati alkalmazások), közös készülékbeszerzéssel és szoros együttműködéssel előfizetőinek egyszerű és előnyös mobilhasználatot biztosítson.

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2023.09.27 08:03
Katalin Laczkó postjában találtam ezt a 3 éleseszüen azonosított szimptómát, aminél érdemes gondolko...
perfekt  |  2023.09.26 11:56
Bár az OKJ-képzési rendszer tavaly év végén teljesen kifutott, de még mindig az érdeklődők 80 százal...
hrdoktor  |  2023.09.25 05:30
Az emberi társadalom mindig is átalakult, fejlődött az idők folyamán, de az elmúlt évtizedekben tapa...
laskainelli  |  2023.09.23 20:54
Boldognak lenni kellemes, sőt elképesztően jó érzés. Van, hogy a körülményeink adják meg ezt az érzé...
ajovomunkahelye  |  2023.09.14 16:38
Kincentric 5000 fő megkérdezésével végezte el globális kutatását, hogy jobban megértsük, hogyan véle...
A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 28. csütörtök
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM