Bemutatkozik a T-Mobile - megújult arculat, újdonságok (2.)

Pénzcentrum
2004. április 29. 11:30

Május első hétfőjétől Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Rt. A közel 4 millió ügyféllel rendelkező piacvezető változatlan tulajdonosi háttérrel, megújuló arculattal és több újdonsággal kínálja szolgáltatásait. A társaság bejelentette csatlakozási szándékát a világ legnagyobb mobilszövetségéhez, a FreeMove-hoz - derült ki a mai sajtótájékoztatón. A T-Mobile szolgáltatásait közvetlen és közvetett érdekeltségein keresztül 90 millióan veszik igénybe világszerte - többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Csehországban. A nemzetközi csoporthoz tartozásból eredő előnyök és az új márka életérzése által támogatott Westel - T-Mobile márkaváltásra a dinamikus üzleti filozófia jegyében mindössze öt hét alatt került sor. A társaság ügyfelei külföldön járva a csoporthoz tartozó és azzal együttműködő partnerhálózatokat kedvezőbb percdíjakkal használhatják, az előfizetők különleges szolgáltatásokkal és tartalommal találkozhatnak a jövőben, a készülékválaszték egyedi, multimédiás mobiltelefonokkal bővül - ezek közül az első a Sharp TM100-as. A Westel üzletei májusban folyamatosan nyerik el egyedülálló, levédett magenta színű, valamint fehér, fekete, ezüstszürke harmóniájú új arculatukat. A 777mobil ezentúl t-zones néven érhető el, teljes tartalommal június 5-től áll rendelkezésre az új honlap www.t-mobile.hu címen.


A BlackBerry professzionális, zsebben hordható, teljes értékű levelezőszolgáltatás, amely a vállalati e-mail szolgáltatásokat a GSM/GPRS hálózatokon minden időszakban könnyedén elérhetővé teszi a T-Mobile vállalati ügyfelei számára. Nagy előnye, hogy a postafiókba érkező e-maileket azonnal továbbítja a felhasználó készülékére (push technológia).

A Flotta-Helymeghatározó segítségével a vállalkozás külön beruházás nélkül a nap bármely szakaszában tájékozódhat gépkocsi flottájának mozgásáról, útvonaláról. A szolgáltatásra történő előfizetés után mindössze internetes hozzáférés szükséges, és egy webes felületen keresztül, elektronikus térképen követve máris menedzselhető a járműpark egésze.

A FreeMove a világ legnagyobb mobil szövetsége, amelyet a T-Mobile International, az Orange, a Telefonica Csoport és a TIM hozott létre. A szövetség célja, hogy ügyfelei számára a nemzetközi roaming terén kínált kedvezményekkel, összehangolt szolgáltatásokkal (GPRS, MMS, UMTS, vállalati alkalmazások), közös készülékbeszerzéssel és szoros együttműködéssel előfizetőinek egyszerű és előnyös mobilhasználatot biztosítson.

HR BLOGGER
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 22. vasárnap
Júlia, Rita
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 21. 19:24