11 °C Budapest

Bemutatkozik a T-Mobile - megújult arculat, újdonságok (2.)

Pénzcentrum
2004. április 29. 11:30

Május első hétfőjétől Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Rt. A közel 4 millió ügyféllel rendelkező piacvezető változatlan tulajdonosi háttérrel, megújuló arculattal és több újdonsággal kínálja szolgáltatásait. A társaság bejelentette csatlakozási szándékát a világ legnagyobb mobilszövetségéhez, a FreeMove-hoz - derült ki a mai sajtótájékoztatón. A T-Mobile szolgáltatásait közvetlen és közvetett érdekeltségein keresztül 90 millióan veszik igénybe világszerte - többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és Csehországban. A nemzetközi csoporthoz tartozásból eredő előnyök és az új márka életérzése által támogatott Westel - T-Mobile márkaváltásra a dinamikus üzleti filozófia jegyében mindössze öt hét alatt került sor. A társaság ügyfelei külföldön járva a csoporthoz tartozó és azzal együttműködő partnerhálózatokat kedvezőbb percdíjakkal használhatják, az előfizetők különleges szolgáltatásokkal és tartalommal találkozhatnak a jövőben, a készülékválaszték egyedi, multimédiás mobiltelefonokkal bővül - ezek közül az első a Sharp TM100-as. A Westel üzletei májusban folyamatosan nyerik el egyedülálló, levédett magenta színű, valamint fehér, fekete, ezüstszürke harmóniájú új arculatukat. A 777mobil ezentúl t-zones néven érhető el, teljes tartalommal június 5-től áll rendelkezésre az új honlap www.t-mobile.hu címen.


A BlackBerry professzionális, zsebben hordható, teljes értékű levelezőszolgáltatás, amely a vállalati e-mail szolgáltatásokat a GSM/GPRS hálózatokon minden időszakban könnyedén elérhetővé teszi a T-Mobile vállalati ügyfelei számára. Nagy előnye, hogy a postafiókba érkező e-maileket azonnal továbbítja a felhasználó készülékére (push technológia).

A Flotta-Helymeghatározó segítségével a vállalkozás külön beruházás nélkül a nap bármely szakaszában tájékozódhat gépkocsi flottájának mozgásáról, útvonaláról. A szolgáltatásra történő előfizetés után mindössze internetes hozzáférés szükséges, és egy webes felületen keresztül, elektronikus térképen követve máris menedzselhető a járműpark egésze.

A FreeMove a világ legnagyobb mobil szövetsége, amelyet a T-Mobile International, az Orange, a Telefonica Csoport és a TIM hozott létre. A szövetség célja, hogy ügyfelei számára a nemzetközi roaming terén kínált kedvezményekkel, összehangolt szolgáltatásokkal (GPRS, MMS, UMTS, vállalati alkalmazások), közös készülékbeszerzéssel és szoros együttműködéssel előfizetőinek egyszerű és előnyös mobilhasználatot biztosítson.

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?