32 °C Budapest

Együttműködés a Matáv és a T-Systems között

Pénzcentrum
2004. március 19. 14:45

A Deutsche Telekom legnagyobb ügyfeleit kiszolgáló informatikai és távközlési vállalat, a T-Systems és a Matáv vezetői a mai napon Hannoverben megállapodást írtak alá arról, hogy a két cég közösen nyújt majd nemzetközi hálózati szolgáltatásokat magyarországi vállalati ügyfeleknek. A megállapodás a két vállalat közötti kapcsolat elmélyülését jelzi az informatikai és távközlési szolgáltatások területén. Mint ismeretes a T-Systems, a Deutsche Telekom egy olyan pillérje, amely függetlenül van jelen Magyarországon.

A mai napon aláírt megállapodásnak köszönhetően a Matáv minimális tőkeberuházással, a nemzetközi tevékenységet folytató vállalatok magyarországi kiszolgálásával növelheti majd nemzetközi hatókörét és portfólióját. Az együttműködés egybeesik a hazánk EU-csatlakozása révén bekövetkező jelentős piacbővüléssel.

Az együttműködéssel a T-Systems olyan magyar vállalatokat érhet majd el, amelyek fő célpontja Nyugat-Európa, ám jelenleg más piacokon terjeszkednek. A T-Systems - kihasználva, hogy Európában a legnagyobb hálózati lefedettséggel rendelkezik - lehetővé teszi a magyar vállalatoknak, hogy a világon bárhol összekapcsolódhassanak kihelyezett irodáikkal és partnereikkel, üzletmenetüket még hatékonyabbá és rugalmasabbá tevő szolgáltatásokat nyújtva.

A T-Systems Hungary és a Matáv együtt fog működni kifejezetten a magyar piacra szánt beszéd- és adatmegoldások nyújtásában, ezáltal új üzleti csatornák jönnek létre mindkét vállalat számára. Az együttműködés értelmében a T-Systems használhatja a Matáv magyarországi hálózati infrastruktúráját a magyar piacon terjeszkedő multinacionális vállalatok bekapcsolása érdekében.

**************
Az együttműködé várható volt a két társaság között. A pozitív hatások erősen valószínűek, azonban még nem tudni, hogy oszlanak meg a két cég között.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2021.06.21 05:58
A szemek alatti karikák a legtöbb embernél nem csak a genetikával, hanem az életmóddal is összefügge...
legacykft  |  2021.06.18 18:55
Az elmúlt évek munkaerőpiaci helyzetéből kifolyólag jellemzően olyan kérdések foglalkoztatták a cége...
ajovomunkahelye  |  2021.06.17 09:16
Hogyan alakult a munkavállalói elkötelezettség a járvány kitörésétől kezdve? Az első hullámban még m...
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 21. hétfő
Alajos, Leila
25. hét
Június 21.
A zene ünnepe
Június 21.
Jóga világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?