Szász Károly továbbra is perli Kellert

Pénzcentrum
2004. március 9. 17:25

A PSZÁF ma délután az alábbi közleményt küldte el szerkesztőségünkhöz Szász Károly, a PSZÁF elnöke Keller László államtitkár elleni keresetétől való elállásáról és egy másik per indításáról:


Szász Károly, a PSZÁF elnöke a közvélemény hiteles tájékoztatása érdekében fontosnak tartja az alábbiak közlését:

Szász Károly, a PSZÁF elnöke valóban elállt a Keller László ellen korábban kezdeményezett személyiségi jogi keresetétől, de új jogi képviselőjének szakmai tanácsára egy másik pert kíván indítani, amelynek alperese Keller László mellett annak a napilapnak a kiadója lesz, amely a jogsértő kijelentéseket közölte. A bíróság permegszüntető döntéséről Szász Károly csupán a sajtóból értesült, sem ő, sem az időközben az ügyek vitelére megbízást kapott új jogi képviselője nem kapta ezidáig kézhez a Pest Megyei Bíróság végzését. Az ügy azonban folytatódik, mivel a keresettől való elállásnak természetesen nem az az indoka, hogy kellemetlen lenne számára Keller Lászlóval álláspontot cserélni. Szász Károlynak változatlanul fontos, hogy igazáról bíróság döntsön, azonban a korábbi kereset beadása óta arra a következtetésre jutott, hogy elegendő csupán jelképes kártérítést kérnie az ellene jogsértést elkövetőktől. Ennek ismeretében korainak látszanak Keller László következtetései, hiszen Keller állításaiból és indokolatlan vádaskodásaiból - csakúgy, mint eddig - semmi nem bizonyult igaznak.

Az új kereset benyújtása csak a Szász Károly által indított személyiségi jogi perre vonatkozik és nem érinti a PSZÁF, mint intézmény által ez ügyben kezdeményezett, folyamatban lévő peres eljárást.

Budapest, 2004. 03. 09.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.10 16:26
A közelmúltban olvashattunk arról, hogy az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
legacykft  |  2021.05.07 18:55
Mielőtt erre a kérdésre válaszolnék, elmesélem, hogyan is fogalmazódott meg bennem. Ahogy minden fol...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?