18 °C Budapest

Ismét 1,400 Ft felett a Graphisoft

Pénzcentrum
2004. március 4. 15:21

Hatalmas rallyval gyönyörködteti meg befektetőit a mai napon a Graphisoft, a szoftverfejlesztő részvényei 7.6%-os növekedést követően ismét 1,400 Ft fölé erősödtek.

A növekedés ráadásul jelentősnek tekinthető forgalommal is párosult a mai napon. Az alábbi grafikonon is látható, hogy az eddigi volumen bőven meghaladja a szoksásos 10szeresét is.

Mint emlékezetes, a Graphisoft igen kiváló negyedik negyedéves gyorsjelentését követően a részvények esni kezdtek, a csökkenés elsősorban profit realizációnak volt betudható, másrészt pedig a papír kikerült a befektetők figyelmének a középpontjából.

A jelenlegi piaci környzetben igencsak elképzelhető a további emelkedés, a nagyobb papírok többsége már átesett egy jelentősebb árfolyam növekedésen, amit a kisebb kapitalizciójú részvények követhetnek. Ezek közül kiemelkedik a Graphisoft, mely a tavalyi év sztárja volt annak köszönhetően, hogy gazdálkodásában fordulat állt be, és folyamatosan a várakozásokat meghaladó eredményeket tudott produkálni.

Szintén pozitív jel a nagy versenytárs Autodesk múlt héten publikált kiváló gyorsjelentése is, mely igencsak optimista prognózisokat tartalmazott. Az iparág legnagyobb szereplőjének a kilátásai pedig indikáció lehet az egész piacra nézve...

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)


HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?