24 °C Budapest

Ismét 1,400 Ft felett a Graphisoft

Pénzcentrum
2004. március 4. 15:21

Hatalmas rallyval gyönyörködteti meg befektetőit a mai napon a Graphisoft, a szoftverfejlesztő részvényei 7.6%-os növekedést követően ismét 1,400 Ft fölé erősödtek.

A növekedés ráadásul jelentősnek tekinthető forgalommal is párosult a mai napon. Az alábbi grafikonon is látható, hogy az eddigi volumen bőven meghaladja a szoksásos 10szeresét is.

Mint emlékezetes, a Graphisoft igen kiváló negyedik negyedéves gyorsjelentését követően a részvények esni kezdtek, a csökkenés elsősorban profit realizációnak volt betudható, másrészt pedig a papír kikerült a befektetők figyelmének a középpontjából.

A jelenlegi piaci környzetben igencsak elképzelhető a további emelkedés, a nagyobb papírok többsége már átesett egy jelentősebb árfolyam növekedésen, amit a kisebb kapitalizciójú részvények követhetnek. Ezek közül kiemelkedik a Graphisoft, mely a tavalyi év sztárja volt annak köszönhetően, hogy gazdálkodásában fordulat állt be, és folyamatosan a várakozásokat meghaladó eredményeket tudott produkálni.

Szintén pozitív jel a nagy versenytárs Autodesk múlt héten publikált kiváló gyorsjelentése is, mely igencsak optimista prognózisokat tartalmazott. Az iparág legnagyobb szereplőjének a kilátásai pedig indikáció lehet az egész piacra nézve...

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)


HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.17 09:11
A megváltozott munkaképességűvé vált munkavállalók ellátására, (tovább)foglalkoztatására vonatkozó ...
hrdoktor  |  2022.05.16 04:20
Néha mindenki elfárad, elálmosodik a munkahelyén, de ha ez gyakran megtörténik, akkor érdemes alapos...
legacykft  |  2022.05.13 13:52
A múltkori blogposztomban a teamcoachingról, mint a szervezetfejlesztés varázspálcájáról írtam. Egy-...
ajovomunkahelye  |  2022.05.12 15:40
Ahogy a legutóbbi blogposztban bemutattuk, a „Talent Uprising”, azaz „A munkavállalók lázadása” névr...
laskainelli  |  2022.05.12 10:14
A pandémia két éve, majd az azt követő háborús helyzet jócskán megtépázta sok ember idegeit, úgyhogy...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?