16 °C Budapest

Tapasztalt felsővezető a SkyEurope szolgálatában

Pénzcentrum
2004. március 3. 14:20

A SkyEurope Airlines új üzemeltetési igazgatója a több mint 20 éves légitársasági tapasztalattal rendelkező Graham Williamson lett.


A 43 éves szakember a társaság pozsonyi székhelyéről irányítja majd a SkyEurope Airlines teljes járathálózatának földi, műszaki és repülési tevékenységét.

Williamson korábban az Air 2000 Ltd. repülési igazgatója és tervezési vezetője, valamint az Air Atlanta Europe Ltd. földi kiszolgálási vezetője volt. Feladatkörébe tartozott többek között JAR-előírásoknak megfelelő auditált eljárások bevezetése az üzemeltetés valamennyi területén, valamint az aktuális költségeken alapuló nyereségesség elérését célzó pénzügyi modellek és kereskedelmi programok megalkotása, amely a kapacitás tervezés, üzemi - és forgalmi irányítás, marketing vagy a Flight Watch területét egyaránt átfogta.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen szakmai múlttal rendelkező szakember csatlakozott hozzánk. Graham tapasztalata, különösen a diszkontlégitársaságok üzemeltetésére vonatkozóan, lehetővé teszi számunkra, hogy tovább erősítsük pozíciónkat az ímmár Európa nagy részére kiterjedt hálózatunk keretein belül." - nyilatkozta Christian Mandl, a társaság vezérigazgatója.

"Alapvetően a SkyEurope növekedési törekvései, valamint az elkötelezett befektetői köre vezettek elhatározásomhoz. Külön öröm egy ilyen nagy szakmai kihívást jelentő pillanatban csatlakozni ehhez a remek csapathoz, mint a mostani: közvetlenül a lengyelországi terjeszkedés bejelentését követően, valamint a 18 célállomást kiszolgáló flotta 12 repülőgépesre történő bővítésekor." - mondta Graham Williamson.
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.17 17:06
„...Példás rend, vagy jó kedély? Példás rend vagy az öröm? Van a kötelesség érzése. De mi az első kö...
coachco  |  2021.05.17 13:56
Talán sokan érzik úgy mostanában, végre, kicsit mintha jobb lenne, talán túl vagyunk a nehezén. [.....
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?