Mi történt az Arago rendkívüli közgyűlésén?

Pénzcentrum
2004. március 1. 09:50

Az Arago Befektetési Holding Rt. 2004. február 27-én rendkívüli közgyűlést tartott, ahol a megjelent részvényesek a társaság által kibocsátott, szavazásra jogosító részvények által megtestesített szavazatok 93.39%-át képviselték.

A közgyűlés 2004. február 27. napjától kezdődő hároméves időtartamra a társaság igazgatóságának tagjaivá egyhangúlag újraválasztotta Leisztinger Tamást, Sasinszki Ágnest és Gránicz Jánost.

2004. március 1-jei hatállyal az igazgatóság elnöke havi 120,000 Ft, a tagok pedig személyenként havi 100,000 Ft díjazásra jogosultak.

A közgyűlés 2004. február 27. napjától kezdődő hároméves időtartamra a társaság felügyelőbizottságának tagjává újraválasztotta Cserti Tibort és a felügyelőbizottság két új tagjává ugyanezen időtartamra egyhangúlag megválasztotta dr. Hidasi Emesét, valamint dr. Butor Ágnest.

A felügyelőbizottság elnöke 2004. március 1. napjától kezdődően havi 95,000 Ft, a tagok pedig személyenként havi 70,000 Ft díjazásra jogosultak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A közgyűlés 2004. február 27. napjától kezdődő hároméves időtartamra a társaság könyvvizsgálójává újraválasztotta az Euroforsz Könyvvizsgáló és Gazdasági Pénzügyi Tanácsadó Kft-t, és hozzájárult a társaság ügyvezetőjének, Garay László okl. könyvvizsgálónak felelős könyvvizsgálóvá történő kijelöléséhez. A könyvvizsgáló cég új díjazása évi 6 millió Ft, amely magában foglalja a konszolidált éves beszámoló auditálását is.

A közgyűlés egyhangúlag hatályon kívül helyezte az alapszabály azon bekezdését, amely szerint az egy évig fel nem vett osztalék a társaság eredménytartalékába kerül.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.06.28 09:02
2022. augusztus 1-től megváltozik az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevétel...
vezetoi-coaching  |  2022.06.27 11:43
Bizalom/Trust… elég sokan ide lyukadnak ki, mint egy nélkülözhetetlen ingredient-hez, egy valódi con...
hrdoktor  |  2022.06.27 04:50
A száraz, meleg levegő, az UV-sugárzás és a strandolás erősen igénybe veheti a szemünket, így nyáron...
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?