14 °C Budapest

Változás a magyarországi Ernst & Young vezetésében - távozik Terták Ádám

Pénzcentrum
2004. február 26. 11:52

Az Ernst & Young, a világ és Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és tranzakciós tanácsadó cége bejelentette, hogy Terták Ádám, a magyar iroda elnöke a jövő hónap végén elhagyja a céget.

Czakó Borbála, a magyarországi Ernst & Young vezérigazgató-asszonya így nyilatkozott: "Terták Ádám a magyarországi cég egyik alapító tagja volt, aki nagymértékben hozzájárult a hazai cég elmúlt 15 éves fejlődéséhez. Ádám vezetése alatt a kezdetben 30 főt számláló iroda egy elismert, piacvezető céggé nőtte ki magát Magyarországon is, mely immár több mint 370 embert foglalkoztat. A 90-es évek gyors növekedést hozott vállalatunk életében, hiszen aktív szakmai szerepet vállalt a magyar gazdasági élet újraformálásában, valamint a privatizációban, a külföldi tőke bevonásán keresztül. A budapesti cég sikere leginkább a növekvő bevételekből, valamint a legnagyobb magyar és nemzetközi cégeket magába foglaló portfolióból mérhető le."

Terták Ádám a következőket tette hozzá: "Nem volt könnyű a döntés. 15 éve dolgozom együtt az Ernst & Young-gal, ennek az időszaknak minden sikere és nehézsége életem része volt. Közösek az elért eredmények. Most úgy érzem, itt az idő új kihívásokat keressek az üzleti élet más területén. Őszintén hiszek az Ernst & Young további sikereiben, hiszen a céget biztos alapokra építettük, és nagyszerű szakemberek segítik ezt követően is a változatlan minőségű munkát. Mindig is ez biztosította a növekedést és a sikert a cég számára. Rövid szabadságot követően gondolom majd végig a jövőre vonatkozó elképzeléseimet."

Terták Ádám több alkalommal vehetett már át elismeréseket különböző szakmai szervezettől, a magyar üzleti életben elért eredményeinek köszönhetően.

HR BLOGGER
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?