23 °C Budapest

Egis osztalék - február 26-ig kell vásárolni

Pénzcentrum
2004. február 20. 07:35

Az Egis Gyógyszergyár Rt. évi rendes közgyűlésének határozata alapján a 2002/2003. üzleti év eredményéből részvényenként 120 forint osztalékot fizet az alábbiak szerint.

Az osztalékfizetést megelőzően tulajdonosi megfeleltetést rendelünk el, melynek fordulónapja 2004. március 2. A fenti osztalékra jogosult mindazon természetes és jogi személy, aki e fordulónapon Egis részvény tulajdonosa és a társaság részvénykönyvében bejegyzésre került.

A kifizetésre a részvényes számláján történő jóváírással kerül sor az osztalékfizetés kezdőnapjától, azzal a feltétellel, hogy a részvényes értékpapírszámla-vezetője útján a kifizetéshez szükséges, fordulónapi állapotnak megfelelő valamennyi adatát hiánytalanul rendelkezésre bocsátotta.

Kiemelt dátumok

2004. március 9. (E nap): Az osztalékfizetés kezdőnapja. A jogosultnak e naptól kezdve nyílik meg követelése a 2002/2003. évi osztalékra értékpapírszámla-vezetője útján.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

2004. március 2. (E-5. nap): A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. A 2002/2003. évi osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa.

2004. február 26. (E-8. nap): A Budapesti Értéktőzsdén a 2002/2003. évi osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja.

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
coachco  |  2022.05.19 17:06
Tegnap beszéltem egy pszichológus ismerősömmel és bevallom, a beszélgetésünk nem volt vidám. Mindket...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?